Savršena dnevna torba koja odlično ide uz svaku kombinaciju

wethepeoplestyle
@wethepeoplestyle

Praktična dnevna torba jedan je od onih neizostavnih modnih dodataka u svakom ormaru, nebitno radi li se o garderobi za hladnu ili toplu sezonu. U potrazi za savršenom novom dnevnom torbom koju ćemo dodati u svoju kolekciju istovremeno praktičnih i estetski lijepih modnih dodataka, u njezinom dizajnu, linijama i pretincima uvijek ćemo tražiti tri epiteta – praktična, svestrana i elegantna. Iako ćemo savršeni odgovor pronalaziti u torbama različitih veličina i različitog dizajna, crna boja ona je koju ćemo gotovo svi odabrati kako bismo iz dnevne torbe izvukli maksimum.

Crna torba uvijek će imati posebno mjesto u našoj garderobi, osobito u onoj za jesensku i zimsku sezonu, no u najnovijim kolekcija istaknuo se trend koji donosi bezbroj odličnih modela i ističe se kao savršena alternativa crnoj torbi. S istom dozom svestranosti i elegancije, ali i s namigom aktualnim modnim trendovima i najpoželjnijim nijansama koje se nalaze u samom središtu modnog svijeta, smeđa torba izbor je s kojim ne možete pogriješiti.

loveclothblog
@loveclothblog

Savršena dnevna torba ove je godine smeđe boje

Klasične dnevne torbe neprestano se mijenjaju, a osim novih modela inspiriranih onim aktualnim modnim trendovima, dizajneri uvijek stvaraju i njezina sve praktičnija izdanja koja unose jednostavnost u svakodnevicu svake žene. Nakon nekoliko sezona koje su dnevne modele torbi ukrasile efektnim metalnim akcentima, prvi high end i high street modeli za nadolazeću godinu vraćaju nas eleganciji minimalizma i šarmu glamura sedamdesetih, dok smeđu boju ističu kao onu najpoželjniju.

Zašto baš smeđa boja? Donedavno, smeđoj boji nerijetko se, sasvim neopravdano, prepisuje nedostatak karaktera i neuglednost za koju ne postoji mjesto u raskošnom svijetu modnih trendova i najpoželjnijih odjevnih komada. Ipak, raskošnim nijansama s toplim podtonovima, u posljednjih nekoliko sezona, smeđa boja je u spoju s popularnim modelima odjevnih komada i modnih dodataka stvorila neke od najpoželjnijih komada. Istovremeno jednostavna za kombiniranje poput crne ili bijele, ali i bitno raskošnijeg izgleda, smeđa boja istaknula se kao odličan izbor za sve modele od kože, pa tako i klasičnu dnevnu torbu.

roseinc
@roseinc

Smeđa torba nije novost u modnom svijetu, no ove godine, ako je suditi prema prvim modelima, izgledat će bolje no ikad! Od svijetle nijanse karamele do raskošnih konjak tonova, od trendi torbi neobičnih oblika do klasika s trendi pomakom tek u sitnim detaljima, u nastavku donosimo najbolje smeđe torbe koje ćete nositi svaki dan jer odlično pristaju baš svakoj kombinaciji.

Smeđa torba u 20 hit modela za 2020.

Loewe
Loewe
Loewe
Loewe
Loewe
Loewe
S.Joon
S.Joon
Acne Studios
Acne Studios
Givenchy
Givenchy
Wandler
Wandler
Bottega Veneta
Bottega Veneta
Bottega Veneta
Bottega Veneta
Bottega Veneta
Bottega Veneta
Boyy
Boyy
Boyy
Boyy
Boyy
Boyy
Everlane
Everlane
The Row
The Row
Mango
Mango
Mango
Mango
Mango
Mango
Massimo Dutti
Massimo Dutti
Asos Design
Asos Design

Foto: Instagram, Asos, Boyy, Everlane, Mango, Massimo Dutti, Net-a-porter

0