Jesenska kolekcija s komadima za kojima će se okretati glave

Iako možda i ne toliko poznat europskoj publici, danski modni brend Custommade već je godinama veliki hit u Skandinaviji. Priča o njemu započela je još 2002. godine, kada ga je u Kopenhagenu utemeljio Christian Dam. Na početku novog milenija, inspiracija mu je bila kreiranje predivne, custom made odjeće za modernu i neovisnu ženu, a u međuvremenu je brend narastao u mnogo više od toga.

Danas Custommade nudi šaroliki miks odjevnih komada i modnih dodataka za žene kozmopolitskog duha koje u svom modnom izričaju naginju jednostavnoj sofisticiranosti. Baš takvi su i ovi komadi: jednostavni s twistom, elegantni i ženstveni, neospornog preppy chic karaktera u čijem duhu se pojavljuje i najnovija, Custommade kolekcija za jesen 2021.

Najnoviji Custommade komadi s wow efektom

Na njoj su radili Christian Dam koji danas nosi titulu osnivača i kreativnog direktora brenda i glavna dizajnerica brenda Anne Rasmussen. Osmišljavajući kolekciju za novu, hladniju sezonu, ponovno su pogodili u svojoj misiji da ženama ponude bezvremenski dizajn koji će imati suvremen, edgy dojam. U prvom planu su vrhunske tkanine i teksture, a sve u cilju stvaranja modne kolekcije koju bi najbolje mogle opisati riječi pristupačnog luksuza.

Bunde, kaputi, odijela od tvida, raskošne bluze i kožne hlače mrkva kroja – sve su ovo jesenski Custommade komadi koji su istovremeno vrlo statement, ali i vrlo nosivi. Njima se pridružuju i fantastični modeli cipela po kojima je Custommade također postao poznat, a cijelu kolekciju donosimo vam u nastavku!

Foto: Custommade

1