Najljepše haljine, bluze i drugi modni favoriti koje je donijelo ljetno sniženje

Veliko sezonsko sniženje je na svom vrhuncu, a odlične modele iz proljetnih i ljetnih cijenama sada po cijenama sniženim do 80% možemo pronaći i na high streetu i na high endu. Neke od naših favorita sa aktualnih sniženja već smo vam otkrili ovdje, a danas vam donosimo pregled modela koje možete pronaći na jednom od naših omiljenih sniženja svake sezone – onom francuskog modnog brenda Sézane.

Počelo je Sézane ljetno sniženje

Francuski modni brend Sézane jedan je od onih u čiji web shop uvijek rado zavirimo u potrazi za ženstvenim modelima s dozom moderne ležernosti i francuskog šarma. Nakon odličnih proljetnih i ljetnih kolekcija, stiglo je tradicionalno Sézane ljetno sniženje – Summer Archives.

Ako tražite odmak od high street modela koje svi nose te svojim kombinacijama volite dodali dašak francuskog šarma, sezane.com je shopping adresa stvorena za vas uvijek, a osobito sada jer je u tijeku Sézane ljetno sniženje.

Prije nekoliko dana, Sézane je predstavio svoju Summer Archives kolekciju koja donosi neke od najboljih odjevnih komada i modnih dodataka iz prijašnjih kolekcija, i to sve po sniženim cijenama.

I dok s nestrpljenjem iščekujemo sljedeću Sézane kolekciju, u Summer Archives kolekciji pronaći ćemo šarmantne modele koji, iako iz prijašnjih kolekcija, još uvijek izgledaju jednako privlačno, a sada su i bitno pristupačniji. Među modelima na sniženju nalaze se haljine koje se uvijek ističu kao jedna od najsjajnijih zvijezda Sézane kolekcije. Uz haljine čije se cijene sada kreću od 30€ do 150€ , na sniženju možete pronaći i šarmantne ljetne bluze i topove, hlače te modne dodatke koje ćete obožavati nositi.

Naše favorite koje možete pronaći na ljetnom sniženju omiljenog francuskog brenda izdvojile smo u nastavku, a cijelu Summer Archives kolekciju istražite na sezane.com.

Foto: Sézane 

0