Ako se pita omiljeni francuski brend Hrvatica, ove dvije boje nosit ćemo cijele jeseni

Ako vam jesenska monotonija u garderobi uvijek teško padne, u novoj sezoni ne trebate gledati dalje od najnovije kolekcije francuskog brenda Sézane.

Infuzija boja za jesen 2021.

Modni brend koji je već odavno osvojio Hrvatice, koje upravo u njegovoj ponudi iz sezone u sezonu pronalaze chic komade za svoj odjevni stil, ove se jeseni odlučio za pravu infuziju boja na svojoj odjeći i modnim dodacima. U prvom planu dvije su ultimativne nijanse ružičaste: fuksija i magenta! One će pouzdano razigrati svaku jesensku garderobu i nesumnjivo podići raspoloženje kada god ih pogledate.

Ružičasti svijet modnog brenda Sézane

Iako se na prvu ovi ružičasti tonovi mogu učiniti kao neobičan izbor za sezonu u kojoj se uglavnom okrećemo zemljanim i zagasitim bojama, trend reporti upravo roza boju i njene eklektične nijanse ističu kao jedan od vodećih modnih diktata za jesen 2021..

Sézane zato donosi čitavu capsule kolekciju prepunu magente i fuksije, pink nijansi koje su zahvatile doslovno sve odjevne komade i modne dodatke. Tu su elegantna ženska odijela u nevjerojatno vibrantnom izdanju, kožne suknje, vuneni puloveri, bluze i hlače. Ružičasta boja prelila se i na Sézane aseosare, pa se u ovim tonovima pojavljuju i jesenske čizmice, kožno remenje i torbice. U nastavku pogledajte cijelu Sézane kolekciju u magenti i fuksiji, koja će vam sigurno popraviti raspoloženje na kraju dana!

Foto: Sézane

1