Self-Portrait ima divnu jesensku kolekciju koja je već osvojila ‘it’ djevojke

U posljednjih nekoliko godina, brend Self-Portrait osvojio je modnu scenu i postao jedan od najpopularnijih i najpoželjnijih brendova unutar svakog trendseterskog ormara. Iza njihovog uspjeha i svakog neodoljivog modela nalazi se spoj ženstvenog i modernom, romantičnog i edgy. Iako su rupičaste haljine romantičnog karaktera i vrlo ženstvenog izgleda bile ono što ih je istaknulo na modnoj sceni, njihove kolekcije svake sezone donose mnogo više od tek nekoliko trendi haljina.

Od bluza koje smo ovog proljeća viđali posvuda do kaputa, hlača i čizama koji će obilježiti jesensku sezonu, Self-Portrait kolekcije uvijek su savršeno zaokružena cijelina koja svake sezone stvara naš ormar iz snova.

JEDNA OD NAJBOLJIH SELF-PORTRAIT KOLEKCIJA DOSAD

Objavu dijeli Melody (@meowiie)

Za sezonu jesen/zima 2018./2019. brend Self-Portrait predstavio je jednu od najboljih kolekcija dosad koja iako ostaje vjerna estetici brenda i još uvijek donosi onaj prepoznatljivi romantični touch. Ipak, modeli za jesen i zimu transformirali su očekivane i prepoznatljive krojeve koji sada nose vrlo moderan izgled inspiriran klasicima i sedamdesetim godinama prošlog stoljeća. Iako naizgled neobičan, spoj prepoznatljivih Self-Portrait modela, sedamdesetih i moderne estetike stvorio je savršene komade kako za svakodnevne kombinacije, tako i za one najposebnije prilike koji savršeno oslikavaju aktualne modne trendove, ali ih ne slijede slijepo, već donose njihovu novu i svježu interpretaciju.

U crnoj i bijeloj boji, nijansama smeđe, crvene i plave, u decentnim uzorcima i raskošnim materijala čije teksture oživljavaju svaki model, novi komadi za jesen i zimu popularnog brenda savršeni su odgovor na uniformu moderne žene koja ide u korak s najnovijim trendovima, ali ih baš poput poznatog brenda ne slijedi slijepo, već traži dozu posebnosti unutar svojeg ormara i svakog outfita.

It djevojke modne scene u Self-Portrait kolekciji za jesen/zimu 2018./2019. već su pronašle svoje prve favorite za novu sezonu. Trideset i pet odličnih lookova iz lookbooka aktualne kolekcije donosimo u nastavku, dok sve jesenske i zimske modele možete pronaći na službenoj stranici brenda Self-Portrait, dok će neki od najpoželjnijih stići i u zagrebački Clan store, Frankopanska ulica 4.

 

 

 

Foto: Instagram, Self-Portrait

0