Najljepše sandale na petu za ljetna vjenčanja i večernje izlaske

Ljetni dani u naše kalendare donose vjenčanja i druge posebne prilike kojima se sada veselimo više no ikad. Osim što se ističu kao najbolji razlozi za druženje s obitelji i prijateljima, vjenčanja i druge posebne prilike istovremeno su odličan razlog da u svoju garderobu dodamo nekoliko novih odjevnih komada i modnih dodataka. Na listi savršenih odjevnih komada koje ćemo birati za svečane prilike istaknut će se ženstvene ljetne haljine, elegantne kombinezone, trendi komplete i ljetna odijela.

Nakon što smo odabrali savršeni odjevni komad ili dva, sve što će nam trebati za savršenu kombinaciju za baš svaku svečanu priliku koju nam donosi ljeto je par istovremeno udobnih, elegantnih i upečatljivih cipela koje će začiniti cijeli look, a u kojima ćemo se istovremeno, bez žuljeva, zabavljati satima.

Najljepše sandale za svečane prilike

Savršeni par elegantnih i efektnih cipela u vašem omiljenom modelu bit će sve što će vam zapravo trebati kako biste savršeno zaokružili i začinili svaku svečanu kombinaciju. Klasične salonke još uvijek će biti siguran i mnogima omiljeni odabir za vjenčanja i druge posebne prilike koje traže dozu elegancije. Ipak, svečane cipele ove sezone prelaze granice klasičnog, a u ljetnim kolekcijama modnih kuća, dizajnera i brendova nalazi se pregršt neodoljivih modela.

Kao it model istaknule su se sandale s potpeticom. U istovremeno elegantnom i efektnom izdanju, sandale za svečane prilike izbor su s kojim ne možete pogriješiti. Osim što će jednako dobro pristajati haljini i kombinezonu, odijelu i kompletu, jedan od razlog zbog kojih su sandale s potpeticom nepogrešivi odabir za svečane prilike je raskoš različitih modela u ljetnim kolekcijama. U neutralnim, pastelnim ili jarkim bojama, minimalističke ili s upečatljivim detaljima, sandale za svečane prilike ove ljetne sezone dolaze s wow faktorom.

25 najljepših modela za sve najposebnije prilike izdvojili smo u nastavku!

Fabio Rusconi (Karla)
Giancarlo Paoli (Karla)
Aldo
Mango
Uterque
Giancarlo Paoli (Karla)
Zara
Uterque
Mango
Mango
Mango
Aldo
Zara
Zara
Zara
Fabio Rusconi (Karla)
Giancarlo Paoli (Karla)
Uterque
Fabio Rusconi (Karla)
Uterque
Aldo
Uterque
Giancarlo Paoli (Karla)
Aldo
Mango

Foto: Instagram, Aldo, Karla, Mango, Uterque, Zara

0