Najbolji modeli sa međusezonskog sniženja u Pull&Bearu

Iako se nalazimo na početku jeseni, a jesenski modeli nisu tako davno stigli na police omiljenih modnih trgovina, mnogi brendovi već su razveselili mid-season sniženjima. Uz nekoliko preostalih ljetnih favorita koji su u trgovinama i online shopovima sada ostali posljednji podsjetnik na sezonu iza nas, mid-season sniženja istaknula su odlične popuste i ponude na jesenske novitete.

Sezonu jesenskih mid-season sniženja i ove su godine otvorili high street brendovi u čijoj su se raskošnoj ponudi sada istaknuli odjevni komadi i modni dodaci po cijenama pristupačnijima no ikad zbog čega je sada savršeno vrijeme za zavirite u svoju garderobu za nadolazeću sezonu i na sniženjima pronađe sve one ključne modele koji vam još uvijek nedostaju.

Nakon high street brenda Mango i brendova iz H&M obitelji, mid-season sniženje počelo je i u Zarinom sestrinskom brendu Pull & Bear.

Najbolje od Pull&Bear međusezonskog sniženja

Nakon prvih kolekcija za jesensku sezonu, high street brend Pull&Bear izdvojio je neke od prvih jesenskih favorita i okupio ih na odličnom međusezonskom sniženju. Sniženi do 50%, jesenski modeli poput ženstvenih midi haljina i T-shirtica, omiljenih traperica i jesenskih jakna, trendi torbica i gležnjača sada su još privlačniji.

Naše favorite izdvojili smo u nastavku, a sve što je Pull&Bear pripremio za mid-season sniženje možete otkriti u najbližoj Pull&Bear trgovini i u njihovom online shopu.

0