Prvi proljetni bestselleri s high street potpisom koje želimo u svom ormaru

Spoj modnih klasika, jednostavnih basic modela i novih trendova tajna je savršene garderobe koja nudi bezbroj različitih kombinacija. Iz sezone u sezonu, zajedno s modnim trendovima, mijenja se i savršena garderoba. Iako nas nekoliko zimskih tjedana dijeli od proljetne sezone, prvi proljetni trendovi davno su se istaknuli na modnim revijama, u kolekcijama omiljenih brendova i na street style sceni. Proljetna sezona, sasvim očekivano, u modni je svijet unijela raskoš trendova, boja, uzoraka i detalja. Među bezbroj različitih modela koje krase efektan izgled i šarmantni karakter, nekoliko njih već zasluženo nosi bestseller status.

Prvi proljetni bestselleri

Najbolji odjevni komadi koje možete dodati u svoju ljetnu garderobu istovremeno nose jednostavnost basic krojeva, eleganciju klasika i efektan izgled najnovijih trendi komada što ih ističe kao najsvestraniji izbor vrijedan investicije.

Ipak, kada je riječ o najpoželjnijim odjevnim komadima za proljetnu sezonu ispred nas, velike investicije neće biti potrebne jer baš sve trendi modele koje ćemo poželjeti u svojem ormaru već možemo pronaći u kolekciji britanskog high street brenda Topshop.

Topshop modeli koji se već nalaze na trending listi

Nekoliko novih trendi komada koji odgovaraju našem stilu i karakteru bez sumnje su jedan od najboljih modnih trikova koji će u trenu osvježiti našu garderobu i začiniti svaku kombinaciju. Savršene modne novitete ove ćemo sezone lako pronaći i na high streetu gdje se s dvadesetak odličnih bestsellera već istaknula proljetna Topshop kolekcija.

Najpoželjniji modeli Topshop haljina ovog proljeća donose neodoljiv spoj jednostavnosti i najnovijih trendova. Među bestseller komadima na trending listi istaknuli su se moderni baloner i ženstvene haljine, raskošne bluze i cool traperice. Klasične modele stvorene za svaku prigodu osvježile su jarke boje i cvjetni uzorci, dok su se trendi krojevi i siluete spojili s neutralnim tonovima. U nastavku smo izdvojili dvadeset proljetnih bestsellera koji će osvježiti svaku garderobu i stvoriti bezbroj odličnih kombinacija koje ćemo nositi cijelu proljetnu sezonu!

Sve Topshop modele za proljeće 2020. možete pronaći i naručiti ovdje.

Foto: Instagram, Topshop

0