Ususret otvorenju prve Primark trgovine u našoj blizini, izdvojili smo najboljih 40 komada iz aktualne kolekcije

Krajem travnja pisali smo vam o tome kako Slovenija i službeno dobiva svoju prvu Primark trgovinu. Ona se otvara u Sloveniji, točnije u Ljubljani i u njihovom poznatom shopping centru Citypark Ljubljana, koji je ovu vijest tada podijelio sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama.

Otvorenje sredinom lipnja

Slovenija je 12. zemlja u kojoj će Primark otvoriti svoju poslovnicu, a poznat je i datum kada će se to dogoditi – 13. lipnja.

Budući da nas dijeli manje od dva tjedna od otvorenja prve Primark trgovine u našoj blizini, odlučili smo zaviriti u ponudu ovog omiljenog high street brenda i istražiti što nam sve donosi aktualna kolekcija za proljeće/ljeto 2019.

40 modnih komada iz Primarka za ljeto

Jedno je sigurno – Primark je već spreman za ljetnu sezonu, a koji se komadi mogu pronaći, najbolje je istražiti na web stranici brenda, iako se na njoj, istinu govoreći, nalazi tek mali dijelić ponude Primarka. Znat će to sve djevojke i žene koje su barem jednom u životu zavirile u trgovinu i obavile shopping u Primarku, koji na svojim policama i vješalicama ima gotovo nepregledne količine odjeće, modnih dodataka, kozmetike i artikala za uređenje doma. U nastavku vam donosimo 40 komada na koje biste mogli baciti oko pri sljedećem posjetu Primarku – možda baš u Ljubljani.

Foto: Primark

1