Jedan komad u koji ove jeseni investiraju modne buyerice, stilistice i trendseterice

Sigurno ste u prošlosti primijetile, naročito ako pratite Instagram influencerice, kako se na društvenim mrežama preko noći pojavi određeni trend – i svi ga odjednom nose. I ne tako davno, radilo se primjerice o Bottega Veneta sandalama i natikačama, zatim je uslijedila ‘poplava’ intenzivno zelenih modnih dodataka, a što se tiče nadolazeće jeseni, to će definitivno biti prugasti puloveri!

Prugasti pulover kao najbolja jesenska investicija

Već ih na ovom blagom zalasku ljetne sezone viđamo po brojnim feedovima i nema sumnje da se radi o jednom od vodećih modnih trendova za hladniju sezonu. Ovaj nam je čak i drag, jer prugice baš nikada neće izaći iz mode, a u kombinaciji s puloverom, u našim garderobama zadržat će se tako jedan istinski modni klasik kojeg nećemo imati potrebu zamijeniti u skorije vrijeme.

Na prugasti pulover kao investiciju za hladnije dane trenutno gledaju mnoge modne insajderice: fashion buyerice, urednice, stilistice, trendseterice s Instagrama… Gdje god se okrenete i na koji god profil pogledate, velike su šanse da su upravo prugaste pulovere istaknule kao jesenske favorite na svojim fotografijama.

Cool kombinacije s prugastim puloverom

Iako realno nikada nije izašao iz mode, sada dobiva na još većem značaju i vidljivosti. Svoj omiljeni prugasti pulover moći ćete kombinirati na niz način, a najpopularniji modeli za jesen i zimu 2021. bit će oni predimenzioniranog kroja, za one pomalo nonšalantne, a opet cool svakodnevne odjevne kombinacije. Nama se sviđa kako su ovaj staro-novi ‘it’ komad isfurale ikone stila Pernille Teisbaek i Caroline Blomst, spojivši ga uz ležeran jeans i chic torbicu. Malo inspiracije za kombinacije s prugastim puloverom donosimo vam u nastavku, a ovdje pronađite high street model koji nas je osvojio.

Foto: Instagram

0