Prugasta košulja je još uvijek jedan od ultimativnih modnih favorita

Bez obzira na sezonu u kojoj se nalazimo i najnovije modne trendove, prugasta košulja jedan je od odjevnih komada koji se uvijek nalaze na policama dućana i u našim ormarima. Jednostavnost bijelih i plavih prugica privlačna je mnogima, a njezina svestranost najčešći razlog zbog kojeg ćemo posegnuti za omiljenim modelom. Redovi rijetkih ili gustih, debelih ili tankih bijelih i plavih pruga lako će se uklopiti u svaki ormar, svaku prigodu i svaku kombinaciju.

Kako izgleda jedan od ultimativnih modnih favorita za sezonu proljeće/ljeto 2020.?

Prugasta košulja u novom izdanju

Proljeće i ljeto donose nam nastavak trenda prugaste košulje. Nakon što su ga najavile luksuzne modne kuće i dizajneri, trend su slijedili i high street brendovi koji su ponudili mnoštvo varijacija na temu prugaste košulje.

Od vječnog privlačnog modela koji spaja klasični kroj te kombinaciju plavih i bijelih prugica do trendi izdanja s dodatkom voluminoznih volana ili u patchwork stilu. Osim raznolikosti detalja, prugaste košulje za proljetnu i ljetnu sezonu ove godine donose raznolikost i kada je riječ o bojama, dužini rukava i kragnama.

Kako ćemo ju nositi ove sezone? U ležernim kućnim kombinacijama oversized modele spojit ćemo s udobnim tajicama i sportskim hlačama, lagane ljetne hlače i midi suknja i prugasta košulja bit će savršeni izbor za povratak u ured, dok ćemo modele od prozračnih materijala prebaciti preko kupaćeg kostima za jednostavan i chic look za plažu.

U nastavku donosimo izbor najboljih novih modela ovog vječnog modnog klasika i favorita koje možete pronaći u aktualnim kolekcija omiljenih modnih kuća i brendova.

Zara
Altuzarra
H&M
Bershka
Palmer Harding
Topshop
Mango
Chloé
Topshop
Only
H&M
Topshop
H&M
Jil Sander
Uterqüe
& Other Stories
& Other Stories
Zara
Prada
Sézane
Stradivarius
Apece Apart
Deminist
Mango
Zara
Prada
La Ligne
H&M
H&M
Mango
Sézane
Anine Bing
Sézane
Zara
H&M

Foto: Instagram, Bershka, H&M, Mango, Net-a-porter, Sézane, Stradivarius, Topshop, Uterqüe, Zara, & Other Stories

0