Poznati zadarski brend nakita otvorio web trgovinu

Brend Amas Bijoux nastao je u Zadru prije pet godina nakon što njegova vlasnica nije za sebe mogla pronaći savršenu ljetnu narukvicu te ju je odlučila sama izraditi. Osim privjesaka na tankim špagicama koje se vežu oko ruke, Amas nakit danas donosi i pozlaćene i posrebrene narukvice, lančiće, prstenje i naušnice, često s minimalističkim predznakom. Amas Bijoux je stvoren s mnogo ljubavi i pozitivne energije – brend sav nakit izrađuje u Zadru od visoko kvalitetnih materijala, srebra 925 i zlata.

Amas Bijoux sada ima svoj web-shop

Svake sezone lansiraju novu kolekciju nakita u kojoj ljubiteljice brenda uživaju, a sada su napokon otvorili i web trgovinu iz koje možete naručivati svoje favorite.

Osim Essential kolekcije nakita po kojoj je brend postao poznat, uskoro stiže i nova kolekcija. Delikatne ogrlice i narukvice na koncu uklapaju se u svaki stajling – baš ga zato obožavaju domaće trendseterice.

“Osim internetske trgovine, za naše Amasice, kako ih od milja zovemo, spremamo i još nekoliko iznenađenja”, otkrila nam je vlasnica brenda Petra Mičić Garibović.

Svi favoriti na jednom mjestu

Bestseller Amas nakita je definitivno Amas angel i Amas slovo – narukvice na konopcu, ali među najnovijim favoritima su medaljoni koje svakodnevno šalju diljem cijele Hrvatske. Medaljoni su, kao i ostatak nakita izrađeni od srebra  25 s različitim vrstama pozlate te se čini kako su upravo oni ovogodišnji must have.

“Svakodnevno graviramo medaljone kao i ostale oblike pločica, te nam je to postao i svojevrsni zaštitni znak, samim time što personaliziramo nakit, on postaje toliko poseban”, komentirala je Petra. “Dio citata Vincenta van Gogha: Što je napravljeno iz ljubavi, napravljeno je dobro, smatramo iznimno vrijednim te nam je upravo taj citat misao vodilja, stoga i promoviramo poruke sreće, nade i pozitivne strane življenja.” za kraj govore iz brenda.

Sav nakit možete kupiti već danas putem službene internet trgovine na web adresi www.amas-bijoux.com.

Foto: Amas Bijoux, Fabio Šimićev

0