Party cipele za sve tulume koje donosi početak jeseni

Objavu dijeli Aimee Song (@songofstyle)

Kad govorimo o modi, dobar par cipela komad je koji će riješiti svaki problem ili dilemu. Nakon ljetne sezone tuluma koje smo proveli u najudobnijem paru sandala, vrijeme odličnih provode nastavlja se i tijekom najhladnijih dana. Od posljednjih tuluma na otvorenom do jesenske sezone odličnih koncerata i povratka u omiljene klubove, party cipele još uvijek će biti nezaobilazan dio svake garderobe.

NOVA PARTY SEZONA, NOVE PARTY CIPELE

Savršeni par luckastih party cipela u vašem omiljenom modelu bit će sve što će vam zapravo trebati kako bi i najjednostavnijoj kombinaciji dali blagdanski sjaj i raskoš. Iako su klasične crne sandale i salonke najčešći odabir za prvih jesenskih dana, party cipele ove sezone prelaze granice klasičnog i jednostavnog, a unutar ponude popularnih brendova svatko će pronaći svoj savršeni par za sebe.

Uz klasične salonke i minimalističke sandale u neutralnim bojama, nova sezona donijela je i nekoliko novih trendova. Party sezona više nije rezervirana samo za tanku i visoku petu. Block potpetica izbor je čijoj ćemo udobnosti teško odoljeti, baš kao i sjaju šljokicama i perla koje su ukrasile one najposebnije modele za prve jesenske tulume. Osim igre detalja koja jednostavne modele pretvara u statement modni dodatak, prve modele cipela za plesanje ukrasila je i raznolikost materijala – od satena i baršuna do modela koji imitiraju zmijsku kožu, opcija je pregršt.

Od high streeta do high enda, najbolje modele cipela u kojima ćete provesti sve nezaboravne izlaske na početku još jedne nove sezone izdvojili smo u nastavku.

Miu Miu

Miu Miu

Rene Caovilla

Roger Vivier

Rupert Sanderson

Stella McCartney

Jimmy Choo

Christian Louboutin

Jimmy Choo

Zara

Zara

Zara

Zara

Zara

Uterque

Uterque

Uterque

Uterque

Stradivarius

Stradivarius

Bershka

Bershka

Mango

Mango

Foto: Instagram, Bershka, Mango, Net-a-porter, Stradivarius, Uterque, Zara

0