Ovo su najljepši minimalistički badići s domaćim potpisom

More Beachwear je hrvatski brend kupaćih kostima u koji ćete se zaljubiti na prvi pogled. Iza brenda nalaze se dizajnerice Diana Baketić i Matea Draganić. Nakon godina iskustva u dizajnu i proizvodnji kupaćih kostima kao dio tima iza nekih od vodećih svjetskih brendova, Diana se vratila u Hrvatsku i upoznala Mateu. Nakon nekoliko zajedničkih ljeta provedenih na divnom otoku Hvaru kreativni dvojac odlučio je pokrenuti brend kupaćih kostima. Inspirirane ljepotom Hvara i Jadranskog mora, Diana i Matea svoj su brend nazvale jednostavno, kratko i efektno – More.

Inspiraciju koju su Diana i Matea od samog početka pronalazile u kristalno čistom moru spojile su s mediteranskom kulturom i mediteranskim načinom života kako bi kreirale jednostavne i sofisticirane modele koji se osim svojim elegantnim izgledom ističu i visokom kvalitetom.

Svaki More model izrađen je u Hrvatskoj od luksuznih talijanskih i francuskih materijala koje prati elegantni dizajn i moderan izgled. Svaki komad prodaje se odvojeno tako da možete odabrati različiti gornji i donji dio kako bi stvorili svoj savršeni kupaći kostim.

More Beachwear za ljeto 2021.

Novost je More Beachwear kolekcija za ljeto 2021., koja nas još jednom vodi na najljepša mjesta naše obale i upoznaje nas sa senzacionalnom selekcijom minimalističkih badića koji su najlkepši upravo u svojoj profinjenoj jednostavnosti.

Foto: Matković & Vild

0