Ovi novi hit modeli Birkenstock natikača rasprodani su u trenu

Birkenstock manija nastavlja se dalje, a kako smo ušli u najtoplije ljetne mjesece, tako je i raznovrsnost novih stilova sve veća.

I ljeto 2021. proći će u znaku sjajnih Birkenstock noviteta

Već smo vam predstavile Birkenstock natikače za proljeće i ljeto 2021. u nježnim, zemljanim tonovima, koji su doista sjajni basic modeli za svaku žensku garderobu i u njoj se kao pouzdani modni klasici zadržavaju godinama, a sada je došlo vrijeme da vas upoznamo s najnovijom Birkenstock ponudom, i to onom koja se još više okrenula u fashion smjeru!

Ovo su, dakle, nove Birkenstock Split natikače, koje već sada obožavamo, a više o njima donosimo vam u nastavku.

Birkenstock Split natikače su najnoviji hit

Svjestan toga da svoje omiljene Birkenstockice nosimo u sve više prigoda, ovaj poznati brend natikača odlučio je predstaviti modele koji će se nositi od 0 do 24, od jutra do mraka i doslovno uz sve što posjedujemo u svojim ormarima.

Birkenstock Split natikače vrlo su chic dodatak postojećem asortimanu, a od postojećih modela ističu ih upravo boje, koje se u nekoliko komplementarnih nijansi skladno miješaju i tvore jedan zabavan stil. Forma je već daleko prepoznatljiva, pa se tu nije mnogo toga promijenilo, no tonovi boja znalački su pomiješani kako bi se dobile natikače koje će ići i uz elegantnu poslovnu kombinaciju, i uz casual look, i uz romantičan večernji styling.

Natikače koje su kod nas rasprodane u trenu

U svojoj ponudi jedini ih je imao domaći webshop sneakerstudio.hr, i to u tri cool kombinacije boja.

Nije dugo trebalo da se potpuno rasprodaju, i to u svim veličinama. Zasad nije poznato hoće li biti novih zaliha, no ako su vas ovi modeli osvojili na prvi pogled, dobra je vijest da ih u prodaji i dalje ima europski Birkenstock webshop! Modele iz kolekcije pronađite ovdje.

Foto: Birkenstock

2