‘Oversized’ puloveri su sve što vam treba za najhladnije zimske dane

wethepeoplestyle
@wethepeoplestyle

Na početku zimske sezone i s najhladnijim danima ispred nas, ponovno se okrećemo najtoplijim komadima u našoj garderobi. Uz vunene kapute kao nezaobilazni dio svakog zimskog ormara i raskošan baršun koji krasi neke od najelegantnijih komada sezone, pletivo je cosy klasik od kojeg se nećemo odvajati ni ove zime.

Aktualne kolekcije donijele su raznolikost modela među kojima ćete pronaći topli džemper, dolčevitu ili kardigan za baš svaku zimsku kombinaciju. Trendi detalji i igra poznatim krojevima stvorili su nekoliko novih it modela koji donose osvježenje omiljenim zimskim kombinacijama poput spoja pletiva i traperica ili pletiva i zimskih haljina. Koji je najbolji model pletiva koji možete dodati u svoju garderobu ove zimske sezone?

Uz crnu dolčevitu kao ultimativni i vječni klasik iz svijeta pletiva, oversized puloveri (i kardigani) modeli su koji će u trenu zagrijati i najhladnije zimske dane i unijeti efektan izgled u svaku zimsku kombinaciju.

2increatives
@2increatives

Oversized pletivo u kojem ćemo provesti zimu

Oversized puloveri i kardigani bit će glavna zvijezda slojevitih zimskih kombinacija, a ove ćemo ih godine zavoljeti i zbog njihovog efektnog izgleda koji im donosi naglašena tekstura, različiti načini pletenja te nova paleta boja.

U klasičnom izdanju, oversized puloveri naglasak će staviti na jednostavne linije i neutralne boje – spoj koji će im dati svestrani karakter zbog čega ćemo ih lako kombinirati unutar ležernih, poslovni, pa čak i večernjih kombinacija. Svoje najefektnije lice, oversized puloveri i kardigani pokazat će u pregršt trendi modela koji će se istaknuti raskošnim jarkim i pastelnim tonovima, cool uzorcima ili color-block igrom boja te asimetričnim linijama i neočekivanim detaljima.

U nastavku donosimo najbolje oversized modele pulovera i kardigana iz aktualnih kolekcija koje ćete nositi ove zime nositi uz traperice, plisiranu suknju ili preko omiljene haljine.

Twinset
Reserved
Mother of Pearl
H&M
Acne Studios oversized pulover
Acne Studios
Reserved
Liu Jo
Twinset
Liu Jo
Ashish oversized pulover
Ashish
Andersson Bell oversized pulover
Andersson Bell
Monse
Missoni
Dries Van Noten oversized pulover
Dries Van Noten
Reserved
H&M
Joseph
Liu Jo
Nanushka
Reserved
The Row
H&M
Liu Jo
Twinset
Liu Jo
Balenciaga oversized pulover
Balenciaga
H&M
Liu Jo
H&M oversized pulover
H&M
Reserved
0