Najpoželjniji materijal ove jeseni izgleda jako romantično i upečatljivo

@wethepeoplestyle

Sjećate li se točkaste bluze iz Zare koja je prošlog proljeća osvojila društvene mreže? Čim se pojavila na policama trgovina, fashionistice su je dodale u svoju kolekciju upečatljivih i efektnih komada te je vrlo brzo osvojila feedove brojnih Instagrama. Zarinu točkastu bluzu od organdija u trenutku su svi poželjeli u svojim ormarima jer je predstavljala savršen ženstveni pomak zbog predimenzioniranih puf-rukava i romantične mašne. Nakon točkate bluze, high street i dizajnerske trgovine jednostavno su “preplavile” bluze od organdija pa je u raskošnoj ponudi boja i uzoraka svatko mogao pronaći idealan komad za sebe.

@wethepeoplestyle

Zahvaljujući efektnosti organdij materijala, bluza je postala omiljeni ‘it’ komad od kojeg se trendseterice u ljetnim danima nisu odvajale. Ipak, ovaj cool materijal nije se zadržao samo na bluzama, već je svoje mjesto pronašao i na haljinama koje izgledaju jednako upečatljivo te su savršen izbor za svečanije prigode. Riječ je o materijalu koji od svakom komadu doda predznak statement pa nisu potrebni nikakvi modni dodaci i detalji da bi wow-efekt bio zajamčen.

Savršen odmak od klasičnih odabira

Iako je organdij svoj vrhunac popularnosti doživio u ljetnim danima kad se savršeno kombinirao sa skinny trapericama i traper-suknjama, svoje je mjesto pronašao i u jesenskim, odnosno zimskim kolekcijama kad će se nazirati ispod sakoa, kožnih jakni i balonera, ali i doći do izražaja kao glavni komad kad je riječ o outfitima za izlaske i za svečana događanja. Ako se za to niste odlučile u ljetnom razdoblju, nova je jesenska sezona odlično vrijeme za dodati jedan ovakav upečatljiv komad u garderobu i napraviti odmak od klasičnih odabira. U nastavku donosimo najljepše bluze i haljine s potpisom dizajnerskih i high street brendova.

Zara
Zara
Zara
Zara
Zara
Zara
Zara
Zara
Zara
Peter Do
organdij
Marchesa Notte
organdij
Ganni
organdij
Fleur Du Mal
organdij
Maggie Marilyn
organdij
Prada
organdij
Molly Goddard
organdij
MaisonCleo
organdij
Lela Rose
organdij
Asos
organdij
Asos
organdij
Asos

Foto: Instagram, Zara, Net-a-Porter, Asos

0