Zavodljivi komadi s otvorenim leđima su savršeni izbor za proljetne izlaske

@carmengracehamilton

S dolaskom toplijih dana, jedva smo dočekali posegnuti za laganim materijalima koji stvaraju neodoljivo prozračne komade. Proljetna i ljetna sezona u našu garderobu unijele su neke nove modne favorite koji će osvježiti naše omiljene modne klasike i one jednostavne basic odjevne komade kojima se svake sezone iznova vraćamo. Laganija i prozračnija odjeća u ovoj će sezoni podrazumijevati i mnogo ‘otvorenih’ komada: onih koji otkrivaju pogled na ramena, ali i onih koji otkrivaju pogled na leđa. Zavodljivi, efektni i jednostavni za kombiniranje, modeli s otvorenim leđima ono su što tražimo u savršenom proljetnom i ljetnom komadu.

ODJEVNI KOMADI KOJI OTKRIVAJU LEĐA

Otvorena leđa začinila su sve proljetne i ljetne modne favorite – od najjednostavnijih ležernih topova do elegantnih haljina za svečane prilike. I dok je u nekim slučajevima riječ o jako dubokim izrezima, druge modele krase tek decentni prorezi koji se spajaju s šarmantnim mašnama povezanim na leđima. Bez obzira koji model odabrali, otvorena leđa detalj su koji će uvijek stvoriti efektan look, osobito kada je riječ o kombinacijama za večernje izlaske.

@kaity_modern

Uz haljinu ili kombinezon otvorenih leđa neće vam trebati ništa više od onih nekoliko nezaobilaznih modnih dodataka, dok će proljetni i ljetni topovi koji otkrivaju pogled na leđa izgledati odlično u spoju sa baš svakim modelom hlača u vašem ormaru – od omiljenih traperica do elegantnih palazzo i trendi culotte modela. Sa svakim odjevnim komadom otvorenih leđa u svoju ćete garderobu dodati nekoliko jednostavnih i brzih kombinacija za proljetne i ljetne izlaske u kojima ćete uvijek izgledati elegantno i zavodljivo.

Dvadeset i pet najboljih modela iz aktualnih kolekcija za sve večernje prilike koje donosi topla sezona ispred nas, izdvojili smo u nastavku.

Sezane
H&M
Ellery
Halston Heritage
H&M
Zara
Topshop
Mango
Zimmermann
Roksanda
Zimmermann
Zara
Stella McCartney
Topshop
Uterque
Sezane
Sezane
H&M
EVE Denim
Zara
Zara
Chloe
Mango
Topshop
Reformation

Foto: Instagram, H&M, Mango, Net-a-porter, Sezane, Topshop, Uterque, Zara

0