7 komada koje još uvijek možete pronaći na ljetnim sniženjima, a koje ćete nositi cijelu godinu

@tineandreaa

Iako smo zakoračili u posljednje dane ljetnog sniženja, u ponudi modnih kuća, high street brendova i online shopova još uvijek se mogu pronaći odlični komadi koji će upotpuniti vašu ljetnu garderobu i istovremeno biti savršeni početak jesenske. Daleko od trendi modela na koje ćemo zaboraviti s dolaskom nove sezone, najbolji komadi koje možete pronaći na ljetnom sniženju su oni jednostavni basic modeli koji se često ističu kao prvi izbor u svakodnevnim kombinacijama.

@mija_mija

Odjevni komadi s ljetnog sniženja koje ćemo nositi cijele godine

Tijekom ljetnih sniženja u ponudi modnih kuća i high street brendova mogu se pronaći ne samo modeli koje su donijele njihove ljetne kolekcije, već i modeli iz onih proljetnih što veliko sezonsko sniženje uvijek ističe kao priliku da posegnete za onim modelima koji će svoje mjesto pronaći u vašem ormaru i nakon kraja ljetne sezone i tako maksimalno iskoristite odlične popuste. Proljetna i ljetna sezona uvijek donose pregršt odličnih modela traperica, kožnih jakna i bluze, modela koji nikad ne izlazi iz mode i naših ormara. Iako će cijena svakog od tih komada rasti s kvalitetom njihovog materijala i imenom koje stoji iza modela, ljetno sniženje prilika je da investirate u kvalitetne basic modela, bez da pređete vlastiti budžet za shopping.

Koji su najbolji modeli koje još uvijek možete uloviti na ljetnim sniženjima i gdje ih pronaći? Top sedam komada u high end i high street izdanju za vas smo pronašli i izdvojili u nastavku.

BIJELA BLUZA

Massimo Dutti
H&M
Isabel Marant Étoile

PLAVE TRAPERICE

Massimo Dutti
Mango

CRNI KOMBINEZON

Mango
H&M
Akris

T-SHIRT S PRINTOM

Pull & Bear
Zara
Markus Lupfer

MIDI SUKNJA

Uterqüe
Zara
REDValentino

BLEJZER

Massimo Dutti
Mango
Petar Petrov

KLASIČNA TORBA

Mango
Zara
Chloe

0