Kako je novi pogled na modu donio novi pogled na svakodnevicu?

Modni svijet neprestano se mijenja, a s njim, mijenjaju se i naši ormari. Uz nove modne trendove koji svake sezone donose osvježenje na modnu scenu i u nama ponovno bude uzbuđenje oko kreiranja garderobe i svakodnevnih kombinacija, u modnom svijetu stvaraju se promjene veće od trendova. Umjesto novih it modela, one donose novi pogled na modu. Umjesto promjene garderobe, one donose promjene u načina na koji razmišljamo o modi.

Novi pogled na modu, novi pogled na svakodnevicu

Nakon trčanja za novim trendovima, hvatanja posljednjeg it komada i dominacije brze mode, u posljednjih nekoliko godina modni se svijet počekao ponovno polako mijenjati. Slow fashion, second hand dućani, održivi materijali i recikliranje odjeće samo su neki od ideja i koncepata koji stvaraju nova modna pravila.

Male promjene vodile su velikoj promjeni koja je promijenila ne samo modni svijet iznutra, već i naš pogled i pristup modi. Istovremeno savjestan i opušten, naš pristup modi danas prelazi granice naših ormara i postaje dio našeg životnog stila. Iako se nalazimo na početku dvadesetih godina 21. stoljeća, sada sa sigurnošću možemo reći da će baš one biti godine u kojima ćemo stvoriti novi legacy.

Novi modni legacy, novi modni favoriti

Novi pristup modi i osobnom modnom stilu potaknuo nas je na jednake promjene u našem svakodnevnom životu. Među omiljenim mjestima suvremenih i urbanih djevojaka i žena sada se ističu mali lokalni dućani u kojima ćemo kupovati sve od namirnica do cvijeća i knjiga te zadržati održivi pristup. Usporeni ritam ponovno smo pronašli u omiljenim muzejima i galerijama, ali i na terasama omiljenih kafića u kojima uživamo u odličnom društvu i odličnoj kavi.

Novi legacy koji stvaramo unutar i izvan naših ormara donio je i nove modne favorite koji su danas nezaobilazan dio naših ormara. Osim što odgovaraju različitim modnim stilovima, oni savršeno odgovaraju i novoj svakodnevici u kojoj želimo usporiti kako bismo zapravo uživali.

Jedan od novih modnih favorita koji se savršeno uklopio u novi modni i lifestyle legacy su nove Reebok Classic Leather Legacy AZ tenisice.

Reebok Classic Leather Legacy AZ tenisice

S pogledom u budućnost, ali i dozom nostalgije, Reebok je kreirao novu lifestyle tenisicu koja savršeno prati promjene u našem pogledu na modu i svakodnevicu te je brzo postala dio novog modnog legacyja.

Inspirirane siluetom poznatog AZTEC II modela, nove Reebok Classic Leather Legacy AZ tenisice najbolji su spoj modernog i retro stila. Osim što će se savršeno uklopiti u naše ormare i svakodnevne kombinacije kojima vladaju second-hand komadi i modeli domaćih dizajnera, Reebok Classic Leather Legacy AZ tenisice osvojit će vas i svojim efektnim izgledom i promišljenim dizajnom koji im daje neodoljivu dozu udobnosti.

Reebok Classic Leather Legacy AZ vraća kopču na peti, detalj koji je Reebok u prošlosti često ugrađivao u svoje tenisice, a koji ju čini udobnijom i savršenom za svaki dan. Novu dozu udobnosti donosi joj i modernizirano dno koje ju razlikuje od prethodnih modela Classic Leather Legacy tenisica. Nove Reebok Classic Leather Legacy AZ tenisice dostupne su u osam boja koje predstavljaju moderan preokret na legendarnim bojama AZTEC II marke te ih ističu kao moderne tenisice za budućnost.

Kako nove Reebok tenisice izgledaju u odjevnim kombinacijama koje prenose nove ideje i promjene u našim ormarima i našoj svakodnevici? Otkrijte u modnom editorijalu u nastavku u kojem su Reebok tenisice odigrale glavnu ulogu u ormaru i životu urbane, osviještene i jako stylish mlade žene!


Reebok Classic Leather Legacy AZ tenisice
Second-hand kombinezon / Second-hand baloner / Diesel šilterica / torba vlasništvo stilista


Reebok Classic Leather Legacy AZ tenisice
KLISAB blejzer / Second-hand T-shirt / Second-hand traperice / Torba i nakit vlasništvo stilista


Reebok Classic Leather Legacy AZ tenisice
KLISAB baloner / Second-hand košulja / Second-hane traperice


Reebok Classic Leather Legacy AZ tenisice
Diesel Green Label haljina i laneni pulover


Reebok Classic Leather Legacy AZ tenisice
Košulja vlasništvo stilista / A’marie hlače


Foto: Sanja Ebip Jagatić

Model: Klara (Midikenn)

Styling: Ana Nikačević

Make up: Saša Knežević 

Kosa: Salon Evelin

Tekst i kreativno vodstvo: Ela Jarni

Veliko hvala concept storeu Tvoje.hr, knjižari Fraktura i cafe baru Cogito na ustupljenim prostorima za snimanje.

0