Nova Sézane kolekcija donosi favorite iz jesenske garderobe svake Francuskinje

Bez puno iznenađenja, ali u bezbroj predivnih novih komada, prve jesenske kolekcije u središte modnog svijeta vratile su basic komade, fino pletivo, traperice i raskoš modnih dodataka te najavile još jednu odličnu modnu sezonu. Jesenska kolekcija koja je nedavno stigla i bez sumnje zaslužuje pažnju je ona s potpisom francuskog brenda Sézane.

SÉZANE KOLEKCIJA ZA JESEN 2019.

Od elegancije modernih klasika koji će odigrati onu ključnu ulogu u kreiranju svakodnevnih kombinacija do jednostavnih i ležernih basic modela, Sézane kolekcija za jesen 2019. već je ponudila sve što možemo poželjeti u ljetnom ormaru.

Nonšalantna elegancija, francuski šarm i nevjerojatna svestranost koja svaki model pretvara u modni favorit sezone istaknuli su se kao savršena kombinacija kojoj nitko neće odoljeti ni ove sezone, a koju ćemo još jednom ćemo pronaći u Sézane kolekciji. 

Ipak, prva Sézane jesenska kolekcija donosi odmak od romantičnih haljina i uzoraka koje smo navikli viđati u svakoj Sézane kolekciji. The New French Cool kolekcija je posvećena apsolutnim modnim favoritima iz garderobe svake Francuskinje, s naglaskom na moderne klasike koje, uz nezaobilaznu dozu svestranosti i jednostavnosti, krasi i neodoljiva ležernost. U kolekciji već možete pronaći sve što vam zapravo treba ove jeseni – lagane jakne, elegantne bluze, fino pletivo, traperice i hlače širokih nogavica te nekoliko ključnih modela jesenskih cipela i torbi od kvalitetne kože.

Naše favorite iz jedne od najboljih Sezane kolekcija dosad otkrijte u nastavku, a cijelu kolekciju možete istražiti i naručiti ovdje.

3