Nova Mango kolekcija okupila je sve cosy komade za jesensku sezonu

Jesenska sezona polako nam se približava, a najavile su ju već prve rujanske kiše koje su donijele savršeno osvježenje nakon dugog i toplog ljeta, ali i prve jesenske kolekcije koje su jednako osvježenje unijele u naše ormare. Iako će rana jesen izmamiti još nekoliko sunčanih i toplih dana, ostatak donosi svježinu u zraku koja će tražiti novu garderobu. Udobnost i toplinu pronaći ćemo u svim onim cosy komadi koji jesensku modnu sezonu čine toliko neodoljivom – u pletivu i pamuku, oversized siluetama i slojevitom odijevanju, šalovima i gležnjačama.

Omiljene odjevne komade koji nam donose onaj neopisivi cosy osjećaj, istovremeno stvarajući jesenski look koji povezuju eleganciju klasike i udobnost ležernih komada u svojoj najnovijoj mini kolekciji okupio je jedan od trenutno najpopularnijih high street brendova – Mango.

MANGO KOLEKCIJA KOJA DONOSI ODLIČNE KOMADE I ONAJ COSY OSJEĆAJ

Nova Mango kolekcija donosi jesenske komade u kojima se osjećamo ugodno, a koji istovremeno stvaraju savršeni look za novu sezone. U neutralnim nijansama smeđe i bež boje, s dodatkom crvene boje i plavog trapera, najnoviji Mango komadi svoje će mjesto pronaći u našoj svakodnevnoj garderobi koja koja uvijek mora ponuditi savršeno rješenje na brojne dnevne obaveze i izazove, ali i u ležernijim vikend kombinacijama za opuštene trenutke koje ćemo provesti u toplini svojeg doma ili uživajući na otvorenom u kojem će se svijet oko nas mijenjati sa svakim našim korakom.

Među savršenim cosy modelima našli su se džemperi u nijansama bež boje i s istaknutom teksturom, cool kombinezoni od trapera koje krasi udobnost, jednako kao i trendi izgled, pulover haljine i midi suknje kao onaj ženstveni odgovor na jesensku cosy uniformu te zlatni nakit i statement čizmice do gležnja kao začin koji će čak i one najležernije cosy kombinacije učiniti posebnijima i vrijednima pažnje. Osim što je savršeno uhvatio esenciju ležernog jesenskog stila, Mango je u editorijalu za najnovije komade savršeno uhvatio i cosy atmosferu onih najdivijih jesenskih dana. U nastavku se inspirirajte Mango jesenskom idilom, a nove modele pronađite u najbližoj Mango trgovini, kao i u službenom web shopu.

U nastavku se inspirirajte Mango jesenskom idilom, a nove modele pronađite u najbližoj Mango trgovini, kao i u službenom web shopu.

Foto: Mango

 

0