Ima nešto posebno u naušnicama s kristalima

PD Paola 2

2017. je započela niz, ali 2018. će definitivno biti godina naušnica. Dopušteno je apsolutno sve i to s motom – što veće, to bolje. Dokaze za to možete vidjeti u svim high street kolekcijama, kao i da pravila nema. Dvije velike viseće naušnice ili samo jedan statement komad. Jedna velika i jedna sitna, samo jedan earcuff ili earcuff u kombinaciji sa sitnom naušnicom u drugom uhu – dopuštene su sve kombinacije i sve izgledaju jako, jako dobro.

PD Paola 4

Naušnice s kristalima

Neko vrijeme zanemarene u minimalističkom valu, naušnice s kristalima sada se opet probijaju na svoje zasluženo mjesto. Upečatljive i glasne, privući će pogled na vaše modne dodatke u trenu. Pa čak i ako se radi o običnoj dnevnoj kombinaciji – svjetlucave naušnice pun su pogodak.

PD Paola 7

Otkrili smo jedan brend koji u ponudi ima odličnu liniju s motivom kristalnih listića. Modeli su raznovrsni, za svakoga ponešto – od visećih hoop naušnica do onih koji će glamurozno grliti vašu ušnu resicu. P D Paola je španjolski brend koji dostavlja diljem svijeta, pa tako i u Hrvatsku – zasigurno će vam se svidjeti cjelokupna njihova ponuda koju možete istražiti na službenoj stranici.

PD Paola 6 PD Paola 5 PD Paola 3 PD Paola 1

Foto: P D Paola

0