Natikače za plažu koje ćete nositi i u gradu

Zakoračili smo u ljeto, a s prvim koracima kroz sunčane i tople dane proljetnu obuću zamijenili smo još otvorenijim i udobnijim modelima. Među modelima koji će obilježiti trendove u svijetu cipela ovog ljeta istaknule su se jednostavne za kombiniranje i udobne za nošenje natikače. I dok će modeli od fine i meke kože u neutralnim bojama ili oni s povišenom potpeticom biti savršeni izbor za elegantnije dnevne kombinacije, ravne natikače bit će naš omiljeni model za plažu. Ipak, modni svijet odavno je obrisao granice i stroga pravila između ležernog i formalnog odijevanja zbog čega ćemo ove ljetne sezone svoj najudobniji model natikača za plažu rado nositi i na gradskim ulicama.

NATIKAČE ZA PLAŽU I GRADSKE ULICE

Objavu dijeli A Y L I N (@aylin_koenig)

Od najpopularnijih sportskih natikača poput adilleta koje obožavamo jer u njima možemo ulaziti u slanu morsku vodu do natikača s potplatom od pluta ili jute koje se, iako nisu primjere za ulazak u vodu, još uvijek ističu kao jedan od omiljenih modela za plažu, ravne natikače koje smo navikli nositi u ležernim kombinacijama na godišnjem odmoru i opuštenim kombinacijama za plažu jednostavno su preudobne da ih ne bi nosili i u gradu. Na užarenim gradskim ulicama, natikače za plažu će u kombinaciji s našim najdražim ljetnim modnim favoritima poput romantičnih haljina i suknja, elegantnih lanenih komada i svestranih kombinezona stvarati efektan izgled, ali i donositi neodoljivu dozu ležernosti.

Najudobnije modele u kojima ćete prošetati kroz dugo, toplo ljeto, bilo da ga provodite u gradu ili na obali mora, izdvojili smo u nastavku.

MANGO

Mango

Mango

Mango

Mango

Mango

H&M

H&M

H&M

H&M

H&M

H&M

ZARA

Zara

Zara

Zara

Zara

BERSHKA

Bershka

Bershka

Bershka

STRADIVARIUS

Stradivarius

Stradivarius

Stradivarius

Stradivarius

MEPHISTO

SHOEBEDO

adidas (ShoeBeDo)

adidas (ShoeBeDo)

Pepe Jeans (ShoeBeDo)

Pepe Jeans (ShoeBeDo)

Puma (ShoeBeDo)

Puma (ShoeBeDo)

Reef (ShoeBeDo)

Reef (ShoeBeDo)

Skechers

KARLA STORE

Marc Jacobs (Karla Store)

Tory Burch (Karla Store)

UGG (Karla Store)

Hunter (Karla Store)

Hunter (Karla Store)

Colors of California (Karla Store)

Foto: Instagram, Bershka, H&M, Karla Store, Mango, Mephisto, ShoeBeDo, Stradivarius, Zara

0