Divne ogrlice i medaljoni koje obožavaju ‘it’ djevojke

@maralafontan

Početak jesenske sezone donosi raskoš u modni svijet – od omiljenih klasika do novih trendova i bogate palete boja, više je više bit će naša nova filozofija kada je o svakodnevnim kombinacijama riječ. Novi modni trendovi unijet će osvježenje i stvoriti zanimljivu modnu igru u našim garderobama. I dok će neočekivane kolorističke kombinacije, dramatične siluete i materijali s naglašenim teksturama stvoriti najpoželjnije odjevne komade sezone, u svijetu nakita pažnju će ponovno plijeniti statement nakit od sjajnog zlata.

‘It’ komad nakita koji modne trendseterice obožavaju već nekoliko sezona, a koji ćemo ove sezone i sami poželjeti dodati u svoju garderobu je zlatna ogrlica sa statement medaljonom. U potrazi za najposebnijim medaljonima pronašli smo brend Nalin Studios i oduševili se njegovim zaista posebnim komadima zlatnog nakita.

@nalinstudios

UPOZNAJTE BREND NALIN STUDIOS

Istovremeno klasično i trendi, elegantno i upečatljivo, zlato je ponovno zavladalo svijetom nakita. Uz luksuzne brendove nakita, velike modne kuće i high street brendove čije su jesenske kolekcije istaknule veliki povratak upečatljivih zlatnih komada nakita, najposebniji komadi kriju se u kolekcijama nekih novih imena u sjajnom svijetu nakita. Jedno od njih bez sumnje je Nalin Studios.

Inspiriran aktualnim trendovima, ali i vintage komadima nakita, Nalin Studios donosi ne samo nove komade nakita, već i sasvim novi pristup kada je predstavljanje u pitanju. Umjesto klasičnih kolekcija, ovaj cool brend koji polako osvaja Instagram svaki mjesec predstavlja jedan novi komad. Nakon mjeseca posvećenog određenom komadu, na njegovo mjesto stiže neki novi komad, no on još uvijek ostaje u ponudi brenda.

@nalinstudios

Među najpopularnijim komadima brenda nalaze se klasične ogrlice i medaljoni u obliku usana i klasičnih rimskih novčića. Neke od komada donosimo u nastavku, sve novosti pratite na Instagram profilu @nalinstudios, a cijelu ponudu možete otkriti na nalinstudios.com – brend dostavlja i u Hrvatsku!

@nalinstudios
@nalinstudios
@nalinstudios
@nalinstudios
@nalinstudios
@nalinstudios

Foto: Instagram

0