U gradu i na moru – 5 modnih dodataka koje ćemo nositi cijelo ljeto

Tajna savršene garderobe koja nudi bezbroj različitih kombinacija krije se u onom savršenom spoju modnih klasika, jednostavnih basic modela i novih trendova. Spojeni zajedno, oni stvaraju jednostavne dnevne, cool ležerne i zavodljive večernje kombinacije za svaku priliku i sezonu. I dok se početak svake odjevne kombinacije krije u našim omiljenim odjevnim favoritima, modni dodaci oni su koji ju čine boljom i posebnijom.

Ljetna sezona, sasvim očekivano, u modni je svijet unijela raskoš trendova, boja, uzoraka i detalja. U bezbroj različitih modela koje krase efektan izgled i šarmantni karakter, među ljetnim favoritima istaknule su se ljetne haljine, modeli od lana, mini suknje, lagani traper i topovi s tankim naramenicama, ali i nekoliko efektnih i chic modnih dodataka koji će u trenu začiniti svaku ljetnu kombinaciju.

Modni dodaci bez kojih ne možemo zamisliti ljeto

Najbolji odjevni komadi koje možete dodati u svoju ljetnu garderobu istovremeno nose jednostavnost basic krojeva, eleganciju klasika i efektan izgled najnovijih trendi komada što ih ističe kao najsvestraniji izbor vrijedan investicije. Kada govorimo o modnim dodacima, tražit ćemo upravo suprotno.

Modni dodaci onaj su dio modnog svijeta i naših ormara u kojima ćemo se rado zaigrati i tražiti modele koji se ističu upečatljivim detaljima, jarkim bojama i neočekivanim pomacima, čak i kada su u svojoj suštini vrlo klasični. Osim efektnog izgleda, u većini modnih dodataka tražit ćemo i onu njihovu praktičnu stranu zbog čega se tijekom ljetne sezone nećemo elegantnih i ugodnih ravnih sandala, prostranog cekera te šešira i sunčanih naočala. Iako bez istaknute praktične uloge, nakit i svilene marame u našim će kombinacijama nositi jednako važnu ulogu – isticanje našeg karaktera.

Pregled modnih dodataka bez kojih ne možemo zamisliti ljetnu sezonu te najbolje modele iz aktualnih ljetnih kolekcija, donosimo u nastavku!


Elegantne i udobne ravne sandale

disimi? Yoga sandale
H&M
disimi? Yoga sandale
Souliers Martinez
Aldo


Upečatljivi nakit

Freywille Hommage à Claude Monet
Freywille Hommage à Claude Monet
Freywille Hommage à Claude Monet
Freywille Hommage à Claude Monet
Freywille Hommage à Claude Monet


Pletena torba

Saint Laurent
Loewe
Uterque
Jacquemus
Mango


Svilena marama

Stine Goya
Dries Van Noten
LeScarf


Sunčane naočale

Bottega Veneta (Optika Anda)
Max Mara (Optika Anda)
Gucci (Optika Anda)

Foto: Instagram, Aldo, disimi?, Freywille, H&M, Mango, Net-a-porter, Sanja Jagatić, Stine Goya, Uterque

0