Najpopularniji H&M komadi koje viđamo posvuda na Instagramu

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli POLIENNE by Paulien Riemis 🌙 (@paulienriemis)

Prve jesenske kolekcije davno su stigle na police naših omiljenih dućana, a sada, i prije samog početka sezone, već su se iskristalizirali svi jesenski trendovi i najpoželjniji komadi. Među modnim trendovima koji će zavladati novom sezonom nalaze se životinjski i karirani uzorci, nijanse smeđe i boje dragulja, čizme do koljena i pletivo u bezbroj različitih modela, komadi inspirirani romantičnim sedamdesetim godinama prošlog stoljeća i jednostavni klasici u novom, osvježenom izdanju s modernim pomakom.

Još početkom proljeća, na najprestižnijim modnim pistama na svijetu kultne modne kuće i poznati dizajneri predstavili su jesenske trendove. Sada, nekoliko mjeseci nakon i s jesenskim i zimskim danima ispred nas, svi trendovi koji će obilježiti sezonu stigli su i na police high street dućana u jednako efektnim komadima, ali s bitno pristupačnijim cijenama. Jedan od high street brendova na čijim ćemo policama uvijek tražiti one najbolje trendi komade je švedski high street mogul H&M.

S obožavateljicama među kojima se nalaze sve najpopularnije modne influencerice i bezbroj odličnih suradnji s high end brendovima i dizajnerima od kojih je zadnja ona s brendom Moschino prije nekoliko dana predstavljena u New Yorku, švedski high street brend u posljednjih nekoliko godina postao je jedan od najpopularnijih modnih brendova na svijetu čiji su se najpoželjniji komadi nerijetko rasprodali u svim trgovinama i u web shopu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Alice (@alicedetogni)

Prvi najpoželjniji H&M komadi za jesensku sezonu već su stigli u trgovine i sada je pravo vrijeme za uhvatiti ih u svoju shopping košaricu prije nego se rasprodaju i nestanu. Koji se H&M komadi nalaze na listi najpoželjnijih? Od klasika i basic modela poput crnog odijela, svilene bluze i plavih traperica do trendi komada poput gležnjača s uzorkom koji imitira zmijsku kožu, kariranog koordiniranog kompleta i oversized pletiva, najpoželjniji H&M komadi već su osvojili Instagram, a sada ih možete pronaći i u najbližoj H&M trgovini te u web shopu.

U nastavku donosimo izbor naših favorita iz nove kategoriji Featured On Social Media gdje možete pronaći baš sve it komade s potpisom popularnog švedskog high street brenda koje ste sigurno već zapazili na Instagramu i dodati ih u svoju košaricu prije no što nestanu s polica.

Foto: Instagram, H&M

0