Sada je savršeni trenutak za shopping kaputa – pronašle smo najbolje modele snižene do 70%

Zakoračili smo u posljednje dane velikog sezonskog sniženja koje je u trgovinama i online shopovima naših omiljenih modnih brendova istaknulo još bolje ponude i veće popuste. Svi oni strpljivi, na kraju zimskog sniženja još uvijek će moći pronaći sve zimske favorite i to po još pristupačnijim cijenama. Dodatni popusti označili su savršeni trenutak da na svoju shopping listu dodamo sve one odjevne komade i modne dodatke koji inače predstavljaju investiciju u našim ormarima.

Uz kožne čizme i torbe, zimski kaputi nalaze se među ključnim odjevnim komadima u svakom ormaru i onaj za koji ćemo trebati izdvojiti veći iznos – upravo su to dva razloga zbog kojih ih vrijedi potražiti na zimskom sniženju.

Modni klasik koji vrijedi potražiti na sniženju

I ove sezone, zimski kaputi su se vratili u najtoplijim materijalima te klasičnim krojevima i siluetama koji odišu elegantnim karakterom i jednostavnošću koja ih je istaknula kao savršeni zimski ogrtač za baš svaku kombinaciju.

Spoju toplih materijala i krojeva koji laskaju ženskoj figuri moderni pomak donose boje i uzorci koji su se i ove zime našli u samom središtu modnih trendova. Uz one najelegantnije modele poput kaputa u crnoj boji i boji devine dlake, zimske kolekcije donijele su i one najtoplije. Dugi kaputi te kaputi od vune ove su se zimske sezone ponovno istaknuli u središtu modnog svijeta i na samom vrhu naše shopping liste. Za sve one koji su tražiti svestrani kaput s modernim pomakom, karirani modeli, modeli s uzorkom riblje kosti te modeli oversized kroja istaknuli su se kao savršen izbor.

Najbolji zimski kaputi koje možete pronaći na aktualnom sniženju

Od high enda do high streeta, od klasičnog kaputa u boji devine dlake do trendi modela, sve hit modele zimskih kaputa sada možete pronaći na zadnjim danima zimskog sniženja. Na zimskim sniženjima kojih brendova se kriju oni najbolji modeli?

MONA, jedan od omiljenih modnih brendova domaćih modnih trendseterica, ove je zimske sezone imao fantastične modele zimskih kaputa. MONA zimski kaputi istovremeno su i klasični i moderni, zbog čega će se lako uklopiti u svaku garderobu i kombinaciju, a istovremeno u njima nećete proći nezamijećeno. Omiljeni MONA modeli elegantnih linija i s dodatkom trendi detalja sada su sniženi čak 50%.

MONA

Još jedan od brendova koji volimo kada je o kaputima riječ je Edited. U online shopu AboutYou trenutno možete pronaći nekoliko odličnih Edited kaputa na sniženju. Za sve one koji traže jednostavan kaput, Massimo Dutti sniženje uvijek je ono na kojem ćete ih bez sumnje pronaći. Super oversized modele pronašle smo na sniženju high street brenda H&M.

Najbolje zimske kapute koje po odličnim cijenama možete uhvatiti na aktulanom zimskom sniženju, donosimo u nastavku!

MONA

MONA
MONA
MONA
MONA
MONA
MONA
MONA

Massimo Dutti

Massimo Dutti
Massimo Dutti
Massimo Dutti

Edited (AboutYou)

Edited
Edited
Edited
Edited
Edited

H&M

H&M
H&M
H&M
H&M

Foto: Instagram, AboutYou, H&M, MONA, Massimo Dutti

1