30 modela zbog kojih volimo mint boju ovog ljeta

Objavu dijeli Aimee Song (@songofstyle)

Raskošna paleta boja svake godine unosi osvježenje u ljetni ormar. Od nježnih pastelnih tonova do vibrantnih jarkih boja, uvijek nove ‘it’ nijanse i najjednostavnije modele pretvaraju  u upečatljive ljetne komade koji savršeno pristaju razigranom karakteru sezone i preplanulom tenu. Nakon millennial ružičaste boje koja je obilježila nekoliko prošlih sezona, proljeće i ljeto donijeli su odmah od ružičaste i osvježenje u nijansa žute i mint boje.

Iz sezone u sezonu, mint boja krasi neke od najpoželjnijih komada i samozatajno ostaje među trendovima o kojima se ne priča i ne piše neprestano, ali za koje uvijek postoji mjesto u našem ormaru.

MINT BOJA U LJETNOM ORMARU

Istovremeno decentna i efektna, mint boja nosi savršeni spoj svježine i svestranog karaktera zbog kojeg ju biramo i ovog ljeta. Jednostavne za kombiniranje, nijanse mint boje koje započinju u hladnim mint plavim i završavaju u svježim mint zelenim tonovima odlično se slažu s neutralnim bojama, nježnim pastelnim bojama i preplanulim tenom. Unutar ljetnih kolekcija mint zelena obojila je sve od kupaćih kostima i prozračnih topova do elegantnih midi haljina koje ćemo nositi uvijek i svugdje.

Osim kao jedan od najpoželjnijih ljetnih trendova, mint boja svoje je mjesto već pronašla u komadima koje ćemo nositi i nakon ljetne sezone i koji će obilježiti prijelazno razdoblje. Košulje dugih rukava i tanko pletivo u mint boji zadržat će dašak ljetne svježine i u prvim jesenskim kombinacijama zbog čega je investicija u svestrane komade obojane mint bojom uvijek dobra ideja.

Objavu dijeli R O C K Y (@rocky_barnes)

Trideset modela u mint boji za svaki ljetni ormar izdvojili smo u nastavku.

H&M

H&M

H&M

H&M Premium Quality

H&M

H&M

H&M

MANGO

Mango

Mango

Mango

Mango

Mango

NET-A-PORTER

Rachel Zoe (Net-a-porter)

Kalita (Net-a-porter)

Marni (Net-a-porter)

Peter Pilotto (Net-a-porter)

Cloe Cassandro (Net-a-porter)

Etro (Net-a-porter)

Victoria Beckham (Net-a-porter)

TOPSHOP

Zara

Zara

Zara

TOPSHOP

Topshop Boutique

Topshop

Topshop

& OTHER STORIES

& Other Stories

& Other Stories

& Other Stories

& Other Stories

& Other Stories

UTERQUE

Uterque

Foto: Instagram, H&M, Mango, Net-a-porter, Topshop, Uterque, Zara, & Other Stories

0