Najbolje dnevne torbe za novu sezonu

Nakon dugog i toplog ljeta koja je sretnike među nama još uvijek traje, povratak na gradske ulice i u realnost užurbane svakodnevice mnogima kod rijetkih je izazvao oduševljenje. Ipak, s novim poslovnim izazovima lakše ćemo se suočiti u novoj garderobi koju donosi početak jesenske sezone. Iako će posljednji ljetni i prvi jesenski dani unutar naših ormara još uvijek zadržati ljetne modne favorite, u središtu naše garderobe i svakodnevnih kombinacija naći će se prvi jesenski modeli i trendovi.

Prije no što dovoljno zahladi da se ogrnemo balonerom ili prozračne materijale zamijenimo pletivom i baršunom, modni dodati savršeni su način da osvježimo svoj look i započnemo kreirati svoju jesensku garderobu. Uz prve it modele cipela, nova dnevna torba koja savršeno odgovara svim vašim dnevnim obavezama i potrebama najbolji je modni dodatak koji možete dodati u svoj ormar na početku nove sezone.

DNEVNE TORBE ZA NOVU SEZONU

Dnevne torbe ove se jeseni vraćaju bolje no ikad – u poznatim klasičnim modelima koji savršeno pristaju elegantnom poslovnom looku i novim modelima s trendi pomakom koje će biti dio naše moderne uniforme za svaki dan. Iako najpoželjniji i najbolji modeli ne donose previše iznenađenja i još uvijek se mogu podijeliti na tri ključna trenda – cross-body torbe za sve one koji vole manje torbe u koje mogu pohraniti one osnovne stvari, bucket modele kao trendi rješenje za prostranu poslovnu torbu i shopper torbe kao klasik u poslovnoj garderobi – modne kuće, dizajneri i brendovi pobrinuli su se da poznati modeli nose novi efektni izgled.

NAJBOLJI MODELI ZA JESEN 2018.

Od trendi detalja poput metalnih ukrasa, resica kojima nas vraća trend inspiriran sedamdesetima i šarmantnih mašna koje su ukrasile one najromantičnije modele do raskošne palete boja koja je neutralnim nijansama dodala i boje dragog kamenja te materijala koje krase različite teksture, u nastavku donosimo izbor najbolje dnevne torbe koje možete pronaći u jesenskim kolekcijama high street i high end brendova.

Mango

Mango

Mango

Mango

Uterque

Uterque

H&M

H&M

H&M

H&M

Zara

Zara

Zara

Zara

Massimo Dutti

Massimo Dutti

Mansur Gavriel

Yuzefi

Theory

Boyy

Chloe

Marni

Loewe

Bottega Veneta

See by Chloe

See by Chloe

J.W.Anderson

Acne Studios

Givenchy

Chloe

Foto: Instagram, H&M, Mango, Massimo Dutti, Net-a-porter, Uterque, Zara

0