Od puderastih tonova do vibrantne fuksije: ružičasta boja vraća se u naše garderobe

View this post on Instagram

Does my outfit look pink in this?

A post shared by Jessie Bush (@wethepeoplestyle) on

Od najpoželjnijih odjevnih komada do make up favorita i dekorativnih detalja za dom, nijanse ružičaste boje prije nekoliko godina obojale su baš sve i pretvorile se u jedan od najvećih trendova čijem se kraju ne nazire kraj. Millennial generacija u 2010ima je u nježnijim nijansama ružičaste boje pronašla je onaj savršeni spoj estetski privlačnih i efektnih nijansi s daškom nostalgične romantike. Sada, na početku novog desetljeća, ružičasta boja još uvijek je jedan od najpoželjnijih trendova, ali dolazi u raskošnijoj i vibrantnijoj paleti – do najnježnijih nijansi do fuksije i neoski ružičaste boje.

U ružičastu boju na početku nove sezone zaljubio se i modni svijet – neki od najefektnijih i najpoželjnijih odjevnih komada i modnih dodataka istaknuli su se upravo svojoj bojom. Zašto toliko volimo ružičastu boju i kako ju nositi ovog proljeća?

View this post on Instagram

Textbook definition of extra.

A post shared by Jessie Bush (@wethepeoplestyle) on

Istovremeno romantična, efektna i svestrana, ružičasta boja je uvijek savršeni odabir – bez obzira na sezonu i nove trendove koje donosi. S neodoljivom dozom šarma, ružičasta boja se odlično kombinira s cijelom paletom i odlično izgleda kao dio razigranih, najčešće floralnih, uzoraka.

Ružičasta boja ovog će proljeća svoje mjesto pronaći ne samo kao dio najnovijih trendova, već i kao koloristički izbor za vječne klasike koji se uvijek zadržavaju unutar naših ormara. Ružičasti T-shirt zamijenit će bijeli, a traper nikad nije izgledao romantičnije i više cool no spojen s nježnim ružičastim nijansama. Uz modne klasike i ležerne basic modele u njihovom najromantičnijem i najnježnijem izdanju, nijanse ružičaste u prvim su proljetnim kolekcijama obojale i trendi modele haljina i suknja i tako dodatno naglasile njihov ženstveni karakter.

Kako nositi ružičastu boju? Savršeni spoj ružičastoj boji uvijek možete pronaći u neutralnoj paleti i traperu, dok će one najefektnije kombinacije stvarati u color block kombinaciji s jarkim i pastelnim nijansama. Jedna od trendsetericama omiljenih još uvijek je kombinacija ružičaste te klasične i jarke nijanse crvene u kombinaciji – istovremeno moćna i nježna.

Dozu outfit inspiracije za proljetne dane i najbolje ružičaste modele iz proljetnih kolekcija donosimo u nastavku!

View this post on Instagram

One year ago in Paris

A post shared by Emili Sindlev (@emilisindlev) on

Twinset
MINJUKIM
Prada
Zara
Twinset
Valentino
Avavav
Balenciaga
Equipment
H&M
Rejina Pyo
H&M
Casasola
H&M
H&M
Kenzo
The Mighty Company
Maggie Marilyn + NET SUSTAIN
ROKH
Racil
Twinset
Valentino
Roksanda
Stradivarius
Twinset
Reserved
Ulla Johnson
Vince
Zara
Zara

Foto: Instagram, H&M, Net-a-porter, Reserved, Stradivarius, Twinset, Zara

0