Modeli hlača koji vam trebaju za jesensku garderobu

A post shared by Anouk Yve (@anoukyve) on

Iako uvijek prisutne u našim garderobama, hlače su prije nekoliko sezona dobile svoje mjesto pod reflektorima i postale jedan od najpoželjnijih komada u bilo kojem godišnjem dobu. Za to je zaslužna novopronađena strast prema hlačama visokog struka i onima širokih nogavica te činjenici da su se istaknule kao savršeni odjevni komad od jutra do večeri. U njima idemo na posao, odlične su za after work i vikend druženja pa naposljetku i za izlaske.

A post shared by Emma Hill | EJSTYLE (@emmahill) on

Stoga ne čudi činjenica da su modni brendovi prilično “podebljali” ponudu hlača u svojim jesenskim kolekcijama. Doslovno nema čega nema, a na vama je da samo počnete graditi stil za novu sezonu. Traperice su naravno uvijek tu, i otkad se dogodila ljubav prema mom jeans kroju, općenito je visoki struk sa širim nogavicama postao vrlo poželjan. No da ne bi sve ostalo na tome, skinny jeans uvijek treba imati u ormaru za sve blejzere i predimenzionirano pletivo koje ćemo nositi ove jeseni.

Hlače širokih nogavica odlično će izgledati na kaubojske čizme, a ispod njih možete “sakriti” i druge trendi modele tako da samo izazivački proviruju. Mrkva kroj ostaje najpoželjniji za poslovne prilike i kao donji dio popularnih odijela koja će ove sezone opet vladati, a najčešći modeli se vežu ili kopčaju visoko na struku.

A post shared by Anouk Yve (@anoukyve) on

Hlače visokog struka moraju imati mjesto u vašoj garderobi bez obzira na sve ostale komade, njih je, u odnosu na sve trendove koji sada vladaju, najlakše nadograđivati za cjeloviti stil. A chic, ženstvenu varijantu svakog outfita, postići ćete odabirom trapezica – ove sezone čak i u samt izdanju.

U nastavku izdvajamo najbolje od najboljeg iz novih kolekcija.

& Other Stories

Mango

Zara

Topshop

Bershka

0