Odjevni komad u kojem se krije savršena proljetna kombinacija

Prvi sunčani dani u novoj sezoni označili su i početak nove modne sezone. Proljetni trendovi odavno su stigli na police naših omiljenih modnih trgovina i istaknuli najpoželjnije odjevne komade za novu sezonu, efektne modne dodatke koji će dodatno začiniti naš proljetni look te raskošnu paletu boja i uzoraka koji će svaki proljetni favorit učiniti još boljim i posebnijim. Uz klasike i ležerne basic modele, u središtu proljetnog ormara naći će se i ženstvene haljine koje ćemo birati za svaku priliku i nositi od jutra do večeri.

SAVRŠENA PROLJETNA HALJINA

Iako su svoje mjesto pronašle u našim ormarima i tijekom najhladnijih zimskim danima, proljeće će haljine vratite u samo središte modnih trendova i istaknuti kao savršeni izbor za baš svaku priliku – od ležernih kava preko poslovnih sastanaka do ludih izlazaka. U klasičnim krojevima, neobičnim siluetama i modelima koje krase najnoviji trendovi, ženstvene haljine će suvereno vladati modnom scenom, a kao jedan od najsvestranijih i najpoželjnijih modela još jednom se istaknula midi haljina ukrašena floralnim motivima.

Cvjetna haljina smjestila se između modnih klasika i novih trendova, a iako nije ništa novo i neočekivano u proljetnoj garderobi, ona će se i ove sezone naći među najpoželjnijim modnim favoritima jer u samo jednom jedinom komadu donosi savršeni proljetni look za svaku priliku. Osim šarmantnog izgleda koji će osvojiti bezbroj pogleda, cvjetne haljine u kombinaciji s midi dužinom krasi nevjerojatna moć transformacije – tek promjena nekoliko modnih dodataka bit će dovoljna da ležerni dnevni look pretvorite u elegantnu večernju kombinaciju.

Novi modeli cvjetnih midi haljina na police modnih trgovina stizat će tijekom cijele sezone, a one najbolje modele iz aktualnih kolekcija koje već možete dodati u svoju shopping košaricu, a koje ćete nositi cijelu proljetnu i ljetnu sezonu, ali  nakon izdvojili smo u nastavku.

H&M

Maje

Alexa Chung

New Look

Topshop

Pinko

Moss Copenhagen

Rouje

H&M

Marni

Rouje

Fashion Union

Markus Lupfer

H&M

Rouje

Les Reveries

RIXO

H&M

Whistles

H&M

Faithfull

Rouje

Saloni

Erdem

Foto: Instagram, Asos, H&M, Net-a-porter, Rouje, Topshop

0