Najbolje kožne torbe na high streetu nose Massimo Dutti potpis

massimodutti
@massimodutti

Bez obzira na sezonu u kojoj se nalazimo i na modne trendove čije vrijeme tek dolazi, visoko na popisu ključnih komada u svakom ormaru nalazi se praktična i elegantna torba. Bilo da ste u potrazi za cross body modelom srednje veličine koji se uvijek iznova ističe kao jedan od najpoželjnijih modela ili tražite onu veliku i praktičnu dnevnu torbu, high street kolekcije iz sezone u sezonu donose raskoš modela među kojima ćete lako pronaći onaj savršeni za svoju garderobu.

U potrazi za savršenom torbom uvijek težimo onim svestranim, praktičnim i elegantnim modelima, a kao ne samo najsvestranije, najpraktičnije i najelegantnije, već i kao najisplativije ističu se torbe od prave kože. Iako ćete za torbu od prave kože morati odvojiti nešto više, njihova izdržljivost u vašem će ih ormaru zadržati godinama.

Najbolje kožne torbe s high street potpisom

Kožne torbe uvijek smo tražili u kolekcijama luksuznih brendova, no u posljednjih nekoliko sezona one su svoje mjesto pronašle i na high streetu. Iza najbolje high street kolekcije kožnih torbi nalazi se potpis brenda Massimo Dutti.

Torbe od prave kože klasik su u koji uvijek se isplati investirati, a Massimo Dutti jedan je od high street brendova koji svake sezone pažnju plijeni odličnim modelima koje ćete poželjeti u svojoj garderobi. Od onih uvijek popularnih i poželjnih klasičnih modela do modela osvježenih trendi detaljima, kožne torbe s potpisom popularnog španjolskog brenda ove sezone spajaju elegantno i moderno i izgledaju bolje no ikad. U nekoliko različitih modela, u nekoliko neutralnih i zemljanih tonova koji će odlično pristajati svakoj odjevnoj kombinaciji i s dodatkom trendi teksture koju stvaraju isprepletene trake od kože, najnovija Massimo Dutti kolekcija torbi izgleda odlično.

Od velikih dnevnih torbi do malih i praktičnih cross body modela, u nastavku donosimo izbor divnih Massimo Dutti modela, a sve ih možete pronaći i naručiti ovdje ili u najbližoj Massimo Dutti trgovini..

Massimo Dutti kolekcija za proljeće 2020.

Foto: Instagram, Massimo Dutti

0