Modni favoriti za zimu koje smo pronašli u najnovijoj Massimo Dutti kolekciji

Iako nam se čini da smo tek zakoračili u divnu i raskošnu jesen, modni brendovi još jednom su korak ispred nas, točnije u zimskoj sezoni. Nakon nekoliko prvih modela kaputa i trendi pletiva, čizama i velikih šalova koji su najavili dugu i hladnu zimu ispred nas, popularni modni brendovi sada su predstavili i svoje prve kolekcije posvećene onoj najhladnijoj sezoni u godini. I dok mnogi među nama još uvijek traže jesenske modele koji će nadopuniti i zaokružiti jesensku priču unutar njihovog ormara, high street brendovi predstavili su kolekcije u kojima donose trendove i komade koji će ispisati najraskošniju zimsku modnu priču.

Jedan od prvih high street brendova koji je predstavio svoju zimsku kolekciju je Massimo Dutti. Njihove cijene nešto su više od onih koje smo navikli viđati na high street sceni, no njihove komade krasi kvaliteta i kada je riječ o samom dizajnu svakog modela, i kada je riječ o njihovim krojevima i izradi. Prva zimska kolekcija još jednom je opravdala njegov status jednog od najluksuznijih, ali i najkvalitetnijih high street brendova.

Zimska kolekcija iz koje želimo baš sve

Zimska Massimo Dutti kolekcija okupila je baš sve zimske modne klasike i dala im novi, moderniji izgled. Jednostavni i elegantni, efektni i trendi, prvi zimski modeli s potpisom sve popularnijeg high street brenda donose neodoljivi spoj najkvalitetnijih i, ono još bitnije, najtoplijih zimskih materijala, neutralne palete boja s naglaskom na crnu boju i nijanse smeđe te nekoliko pastelnih tonova koji unose svježinu te modernog izgleda koji im donosi igra s klasičnim krojevima i utjecaj najnovijih modnih trendova.

Od kaputa, toplog i mekog pletiva i visokih čizama koje će se naći u središtu baš svake zimske kolekcije do ženstvenih midi suknja i haljina, brend poznat po uvijek besprijekornom spajanju klasičnog i modernog još jednom se predstavio savršenu kolekciju iz koje želimo baš sve.

Uz one ključne zimske odjevne komade, Massimo Dutti istaknuo je i nekoliko šarmantnih zimskih modnih dodataka među kojima najveću pažnju plijene njihove kožne torbe i čizme. Divan lookbook koji prati kolekciju donosimo u nastavku, a sve modele možete pronaći u Massimo Dutti trgovinama i na službenoj stranici massimodutti.com.

0