Prvi high street ‘it’ komadi za 2022. i odlične outfit ideje kako ih nositi

S posljednjim danima prošle i prvim danima nove godine, na police naših omiljenih modnih trgovina stigle su prve modne kolekcije za 2022. godinu. High street brendovi još jednom su oni koji su prvi odgovorili na izazov garderobe za novu godinu te u svojim prvim ovogodišnjim kolekcijama istaknuli nove modne trendove i favorite.

Prve high street kolekcije donijele su odmah od najležernijih loungewear modela i u središte modnog svijeta i naših garderoba vratile jednostavnost basic modela i modnih klasika. S dozom ležernosti na koju smo se navikli u posljednje dvije godine i trendi pomakom koji im daje efektan izgled, prvi it modeli za 2022. istovremeno su jednostavni za kombiniranje, ugodni za nošenje i jako chic.

Među prvim high street kolekcijama kao jedna od najboljih istaknula se ona s potpisom popularnog Zarinog sestrinskog brenda Massimo Dutti.

Massimo Dutti donosi sve it modele i najbolje outfit ideje

Španjolski high street brend prepoznatljiv po kolekcijama koje odišu modernom elegancijom i uvijek donose najbolje modele koje možemo dodati u svoje ormare, nije razočarao ni prvom kolekcijom za 2022. U središtu kolekcije istaknuli su se modeli koji će odigrati ključnu ulogu u našem ormaru i looku na početku 2022..

Pulover haljina i trendi pletivo, kožna jakna sa shearling podstavom i kaput u jednoj od najpoželjnijih boja, klasici u novom izdanju i noviteti s klasičnim prizvukom – svi oni svoje su mjesto pronašli u novoj Massimo Dutti kolekciji. Osim prvih high street it komada za 2022., Massimo Dutti donosi i odlične outfit ideje kako ih nositi.

Kako kombinirati bermude kao jedan od novih modnih favorita, kako nositi retro romantiku na moderan način i spojiti omiljene basic modele u outfit koji je sve samo ne basic? 9 odličnih outfit ideja otkrijte u nastavku, a prve high street favorite za 2022. pronađite na massimodutti.com ili u najbližoj Massimo Dutti trgovini.

Najtoplija izdanja haljine i kožne jakne

S prizvukom sedamdesetih

Fokus na: trendi pulover u trendi nijansi

Svaka garderoba za 2022. treba jedne dobre bermude

Omiljeni klasici za hladne dane

Ležerno s dozom francuske elegancije

Retro romantika

Koža od glave do pete

Efekt primarnih boja

Foto: Massimo Dutti

2