Stigla je prva zimska kolekcija s Mango potpisom i otkrila sve modne favorite za hladne dane

Od kalendarskog početka zime dijeli nas više od mjesec dana, no hladni dani studenoga njezine će početak u našim garderobama označiti mnogo ranije. Još prije nekoliko tjedana na police naših omiljenih modnih trgovina stigli su prvi zimski modeli, a na potragu za najboljim trendovima, odjevnim komadima i modnim dodacima za one najhladnije dane u godini, savršeni odgovor sada je donijela prva zimska kolekcija s potpisom španjolskog high street brenda Mango.

Kao jedan od najpopularnijih high street brendova danas, Mango svake sezone donosi najpoželjnije modne trendove u pristupačnom izdanju što ih čini poželjnima u baš svakoj garderobi. Za zimske dane ispred nas, Mango je predstavio svoje prve modele unutar odlične kolekcije koja je najavila još jednu raskošnu modnu sezonu.

Prvi modni favoriti za zimu u novoj Mango kolekciji

Iako oni najbolji i najraskošniji odjevni komadi i modni dodaci tek dolaze, prva zimska kolekcija s Mango potpisom donijela je sve što možemo poželjeti u garderobi za prijelazno razdoblje iz jesenske u zimsku sezonu, ali i za one prve hladne zimske dane. S naglaskom na tople kapute i jakne koji će biti nezaobilazni dio svake zimske kombinacije, Mango kolekcija inspirirana je retro estetikom i pariškim stilom – spojeni zajedno, oni stvaraju neodoljivu modnu priču koja unosi raskoš i toplinu u sive i hladne zimske dane.

Uz tople kapute, prva zimska Mango kolekcija istaknula je zemljane tonove s dodatkom crne i bijele boje te plavog trapera, pletivo i trendi modele visokih čizama. Uz dodatak doze elegancije u plisiranim suknjama i torbicama s klasičnim karakterom, novi Mango modeli bit će savršeni dodatak svakom ormaru ususret zimskoj sezoni.

Divnu kampanju koja prati kolekciju te ističe najbolje modele i prve zimske trendove pogledajte u nastavku, a sve odjevne komade i modne dodatke već možete pronaći u Mango trgovinama te u web shopu brenda.

Foto: Mango

1