Mango donosi poslovne komade u najboljem izdanju

Još jednom novom kolekcijom, poznati high street brend uspio nas je osvojiti. Mango poslovni komadi koji su osvanuli na policama spajaju eleganciju i klasiku u svom najboljem izdanju do sada. Kako ćemo ih nositi pokazali su modeli u kampanji, a čini se da ćemo ih nositi i ‘izvan’ radnog vremena. Upravo poslovni stil istaknuo se kao jedan od najpopularnijih unazad nekoliko godina i to za svaku priliku.

Korporativna kultura u moderno vrijeme ima sve ležerniji pristup odijevanju, no neka stara pravila uvijek je dobro slijediti. Mango poslovni komadi su najbolji modni odabir i apsolutni favorit kada su u pitanju ‘business’ kombinacije. Zavirite na paletu boja i raskošnih krojeva koji krase neke od najboljih komada iz nove kolekcije.

Mango poslovni komadi u najboljem izdanju do sada

High street brendovi uspješni su u dizajniranju odjevnih komada za formalne prigode, a pritom izgledaju podjednako dobro kao i oni high end. Osnovna razlika je naravno, cijena. Mango poslovni komadi međutim, kvalitetom vas neće iznevjeriti, a zahvaljujući ‘pametnim’ materijalima u radnoj okolini osjećat ćete se ugodno tijekom cijelog dana. Nezaobilazna bijela košulja ‘staple’ je svake poslovne garderobe. Ona je jedan od onih komada koji će spasiti svaku situaciju, a rado ćete joj se vraćati i ‘nakon 5’. Midi suknje su vladarice proljeća, ali i jako popularna opcija za malo ženstveniji poslovni look.

Mango poslovni komadi u novoj kolekciji nisu zaobišli popularni uzorak s kockicama koji na blejzerima izgleda neodoljivo. Trendseterice ih nose razigrano tako što uz njih kombiniraju bluzu bez rukava, karirane hlače i košulju, a rezultat je sofisticirani izgled, savršen za proljetni radni dan. Kao što to već neko vrijeme biva u modnom svijetu i u ovoj kolekciji dizajneri su prednost dali ‘oversized’ modelima koji na svakoj figuri izgledaju odlično.

Moderni klasici i proljetni favoriti

 

Foto: Mango

0