Mango Outlet ima dodatni popust na već snižene modele koji se isplati iskoristiti

Shopping se uvijek čini kao dobra ideja, osobito kada je riječ o velikom sezonskom sniženju. Zimsko sniženje trenutno je na samom kraju što znači da je sada pravi trenutak da zavirite u trgovine omiljenih modnih brendova i online shopove i iskoristite odlične popuste koji svaku investiciju čine još boljom i pametnijom. U ponudi modnih kuća, high street brendova i online shopova sada možete pronaći odlične modele koji će upotpuniti vašu zimsku garderobu, ali i modele koji će biti savršeni početak proljetne.

Jedan od omiljenih online shopova na čijim se stranicama često nađemo, osobito u vrijeme trajanja velikog sezonskog sniženja, bez sumnje je Mango Outlet.

Mango Outlet zimsko sniženje još traje

Mango Outlet na jednom mjestu okuplja Mango odjevne komade i modne dodatke iz prošlih kolekcija, ali po nižim cijenama. Iako svi modeli u Mango Outletu u startu dobivaju nižu cijenu, sezonska sniženja uvijek donose dodatne popuste. Na neke od najpoželjnijih Mango modela, Mango Outlet zimsko sniženje donosi i do 80% popusta na njihovu početnu cijenu. Shopping u online shopu Mango Outlet ovih dana je još bolji jer donosi dodatni popust na odabrane snižene modele.

Do 31.01., ako u svoju košaricu dodate 2 artikla koji se nalaze na Mango Outlet zimskom sniženju dobivate dodatnih 20%, odnosno ako dodate 3 artikla dobivate dodatnih 30%. Sve što trebate je na check out-u upisati kod EXTRA30.

Od ležernih traperica i modernog odijela do ženstvenih haljina i romantičnih bluza, neke od najboljih modela koje još uvijek možete uloviti na Mango Outlet zimskom sniženju uz dodatni popust, izdvojile smo u nastavku!

Najbolji modeli koje možete pronaći na dodatnom popustu

Foto: Instagram, Mango Outlet

1