Najbolji Mango komadi koje možete pronaći samo online

Proljetne kolekcije i prvi ljetnih komadi s potpisom poznatih modnih kuća, dizajnera i brendova najavili su još jednu uzbudljivu modnu sezonu ispred nas. Osim povratka onih omiljenih proljetnih klasika u kojima ćemo pronaći onaj savršeni početak proljetnog ormara i svakog outfita, kolekcije za novu sezonu donijele su i nekoliko noviteta koji će biti baš ono što tražimo kako bismo osvježili ili čak transformirali svoj proljetni i ljetni look.

Španjolski high street brend Mango i ovog se proljeća istaknuo odličnom kolekcijom koja donosi savršeni spoj novog, osvježenog izdanja omiljenih klasika i najpoželjnijih trendova. Jednostavne siluete ukrasili su upečatljivi detalji, dok su se moderni krojevi spojili s neutralnom paletom bojama kako bi svaki proljetni model u naše ormare unio i dozu elegancije i pregršt mogućih kombinacija. Mango kolekcija za proljeće i ljeto bez sumnje je donijela baš sve što možemo poželjeti u svojoj garderobi za toplu sezonu, a isto mišljenje s nama dijele mnogi jer ćemo najpopularnije odjevne komade i modne dodatke s Mango potpisom viđati gdje god se okrenuli što je jedan od ključnih nedostataka shoppinga na high streetu – svaki savršeni komad koji ste dodali u svoju shopping košaricu, već nakon izlaska iz trgovine vidjet ćete posvuda.

Ipak, svojoj raskošnoj ponudi novih trendova i modnih klasika u trgovinama diljem svijeta, high street brend Mango je prije nekoliko sezona dodao liniju divnih odjevnih komada i modnih dodataka dostupnih isključivo u službenom online shopu.

MANGO KOMADI ZA PROLJEĆE KOJE NEĆE IMATI BAŠ SVATKO

Ako tražite odlične proljetne komade koje krase pristupačne cijene, ali koje neće imati baš svatko – okrenite se čarima online shoppinga. U online ponudi omiljenih high street brendova čije trgovine redovito posjećujete sada možete pronaći Online Exclusive – kategoriju koja krije odlične odjevne komade i modne dodatke koji se ističu kao efektnim izgledom, tako i još uvijek pristupačnim cijenama. Jedna od najboljih high street Online Exclusive linija za proljeće ona je s potpisom španjolskog brenda Mango.

Od jednostavnih basic modela s modernim pomakom u samom kroju do upečatljivih komada s naglaskom na nove trendove, od neutralne palete do jarkih boja koje oživljavaju svaki proljetni ormar i outfit, od grafičkih uzoraka do raskošnih floralnih motiva posutih po najromantičnijim komadima, Mango Online Exclusive linija ponudila je proljetne trendove i prve ljetne modele u njihovom najboljem izdanju – onom koje neće nositi baš svatko. Najpoželjnije Online Exclusive odjevne komade i modne dodatke izdvojili smo u nastavku, a cijelu kolekciju možete pronaći ovdje.

Foto: Mango

2