Nova Mango kolekcija donosi odgovor na svaku modnu dilemu ove sezone

Od raskošnih uzoraka do zemljanih boja, od poznatih klasika do novih krojeva i silueta koji će nas osvojiti na prvu, jesenska i zimska sezona u naš ormar unijele su pregršt odličnih trendova i mogućih kombinacija. Ipak, za sve one dane kada ne želimo razmišljati o tome što ćemo nositi i minimalno vremena posvećujemo biranju odjevne kombinacije, spoj crne i bijele boje još uvijek je naš prvi izbor za istovremeno jednostavan i elegantan outfit u kojem ćemo se uvijek osjećati odlično i izgledati sređeno.

Jednostavnost kombinacije koju donose (ne)boje crna i bijela je od vremena Coco Chanel postala sinonim za eleganciju. Danas, desetljećima nakon, crna i bijela još  uvijek stvaraju neke od najboljih outfita. Unutar klasičnog looka, minimalističke kombinacije ili komada koji nose trendi krojeve i siluete, crna i bijela boja nameću se kao najsvestraniji, uvijek siguran izbor primjeren svakoj prilici i svakom stilu.

Uz kombinacije unutar kojih ćemo spojiti omiljene modele u crnoj i modele u bijeloj boji, među jesenskim i zimskim modnim favoritima istaknuli su se i odlični high street noviteti koje već krasi kombinacija te dvije (ne)boje.

Novi Mango modni favoriti za jesen/zimu 2021.

Odgovor na svaku modnu dilemu ove nam sezone donosi Mango. Jedan od najpopularnijih high street brendova danas svoju novu kolekciju prigodnog naziva Salt & Pepper posvetio je upravo crnoj i bijeloj boji, ali u novom i uzbudljivom izdanju.

Klasičnoj kombinaciji crne i bijele boje Mango je dao moderni izgled uz pomoć trendi detalja i efektnih krojeva i silueta koji svaki od modela ističu kao odličan dodatak jesenskoj i zimskoj garderobi.

Kao neki od apsolutnih favorita istaknuli su se elegantni kaputi, pletivo s trendi pomakom, svestrane pulover-haljine te efektni modeli koje krasi crno-bijeli karirani uzorak. Uz karirani uzorak, u novoj Mango kolekciji možemo pronaći i uvijek privlačan pepita uzorak. Uz odjevne komade koje ćemo nositi od jutra do večeri, novi Mango modni favoriti uključuju i odlične modne dodatke koji će savršeno zaokružiti svaki jesenski i zimski look – crne čizme i torbe apsolutni su favoriti i dolaze u nekoliko odličnih modela.

Bez obzira koje odjevne komade i modne dodatke odabrali, s crno-bijelim Mango novitetima ne možete pogriješiti. Pogled na lookbook kolekcije Salt & Pepper donosimo u nastavku, a sve modele možete pronaći na mango.com i u najbližoj Mango trgovini.

Salt & Pepper kolekcija

Foto: Mango

2