30 odličnih modela koje možete pronaći na drugom krugu sniženja u Mangu

S krajem mjeseca srpnja, polako smo zakoračili u drugi krug velikih ljetnih sniženja. Nakon prvih ponuda i modela, drugi krug sniženja donio je ne samo još veće popuste, već i neke nove modele. Uz odjevne komade i modne dodatke za ljetne dane koje vjerujemo da ste već uloviti na sniženjima i dodali u svoje garderobe i kofere za godišnji odmor, na ljetnom sniženju sada možemo pronaći i odlične modele koje ćemo nositi cijelu jesen.

Iako je ispred nas vrhunac ljeta i jesenski dani čini se daleko, sada je savršeni trenutak da počnemo razmišljati o svojoj jesenskoj garderobi i iskoristimo odlične popuste na jesenske modne favorite.

Najbolji jesenski modne koje je donijelo Mango ljetno sniženje

Da je sada savršeno vrijeme za prvi jesenski shopping potvrdio je i high street brenda Mango koji je u ponudu svojih sniženi modela dodao pregršt odjevnih komada i modnih dodataka koje ćete nositi ove, ali i svake sljedeće jeseni. Od basic modela poput traperica preko jesenskih modnih klasika poput balonera, tankog pletiva i čizama do midi haljina i ženstvenih košulja i torbica, Mango je na drugom krugu okupio sve što nam treba da dodatno začinimo svoj ljetni look i prve jesenske dane dočekamo sa stilom.

Uz odjevne favorite, Mango ljetno sniženje istaknulo je i cool modele čizama koje ćemo uskoro nositi u kombinaciji s omiljenim ljetnim haljinama, a jednako dobro izgleda će i u spoju sa svim onim modelim koji će kreirati našu jesensku garderobu. Uz čizme kao jedan od najboljih jesenskih modnih dodataka koji možete pronaći na ljetnom sniženju, Mango donosi i odlične torbe koje će biti pravo osvježenje u kombinacijama za povratak u grad i na posao. Među našim favoritima nalaze se klasična tote torba crne boje, mala cross body torba u nijansi karamele te pletena torba s kožnim detaljima koja će jednako dobro izgledati i u ljetnim i u jesenskim kombinacijama.

U nastavku donosimo izbor trideset najboljih modela koje je donijelo Mango ljetno sniženje, a koji će biti savršeni početak garderobe za prijelazno razdoblje i jesensku sezonu.

Foto: Mango

1