Bliži vam se godišnji odmor? Ova high street kolekcija donosi baš sve što vam treba

Ljeto će ove godine izgledati bitno drugačije, no godišnji odmor još uvijek je jedna od stvari kojoj se veselimo i koja nam daje dozu optimizma. Nakon što smo pregršt odličnih lokacija već pronašli na Jadranskoj obali i sve što trebamo je odabrati jednu (ili nekoliko njih) koje ćemo posjetiti ove godine, vrijeme je da počnemo planirati i svoju garderobu za godišnji odmor. Uz ljetne favorite koji se već nalaze u našem ormaru, ležerni ljetni look začinit ćemo s nekoliko novih modela.

U romantičnim krojevima, s naglaskom na udobnost i dodatkom najpoželjnijih modnih trendova sezona, sve što možemo poželjeti staviti u kofer i ponijeti sa sobom na godišnji odmor, španjolski high street brend Mango predstavio je u najnovijoj kolekciji.

Mango kolekcija stvorena za godišnji odmor

Prigodnog naziva Holidays of a lifetime, nova Mango kolekcija inspirirana je bezbrižnim ljetnim danima i kreirana po mjeri savršenog ljetnog odmora. Među novim Mango modelima koje ćemo poželjeti dodati u svoju ljetnu garderobu i ponijeti na godišnji odmor ističu se raskošni bijeli top, romantična haljina na jedno rame i lagani traper modeli. Uz odjevne komade koje ćemo nositi cijelo ljeto, Mango kolekcija donosi i one ključne modne dodatke za ljetne kombinacije – udobne cipele, trendi torbe i efektni nakit osvojit će vas na prvi pogled.

Najnoviju kolekciju popularnog high street brenda prati i divna kampanja koja budi željom za odmor u mirnoj, idiličnoj atmosferi malog gradića. U nastavku pogledajte divne fotografije kampanje i nove Mango modele, a sve novitete možete pronaći u najbližoj Mango trgovini i na mango.com.

Foto: Mango

0