Male ljetne torbice po mjeri večernjih izlazaka

Posljednji dani napokon su nam donijeli obilje sunca i viših temperatura, pa je na ulicama gradova, kao i na plažama diljem naše obale, zavladala prava ljetna atmosfera! Lipanj je definitivno uvertira u najtopliju sezonu u godini i mjesec u kojem pomno planiramo svoje garderobe za ljetnu sezonu te period godišnjih odmora. Zato vam svakodnevno donosimo neke fora ideje za shopping uz koje ćete oplemeniti postojeći sadržaj u svom ormaru i definitivno osvježiti svoje ljetne kombinacije.

Ono što je sigurno, kada je riječ o trendovima za najtoplije dane, ponovno nam se vraćaju male i šarmantne ljetne torbice!

Male ljetne torbice kojima je teško odoljeti

Male ljetne torbice stil su koji je u jeku pandemije nekako pao u drugi plan. Kroz prošlu godinu uglavnom smo težile praktičnim i funkcionalnim odjevnim predmetima i modnim dodacima, pa su torbe malih dimenzija postale gotovo nepotrebne u našim garderobama.

Jedna kvalitetna, velika i prostrana torba odradila je i više no dovoljan posao, no kako se posljednjih tjedana polako, ali sigurno vraćamo u staru i dobro nam poznatu svakodnevicu, tako su se male ljetne torbice počele nametati kao neizostavan komad za ležerne ljetne večeri i večernje izlaske. Osvajaju nas dizajnom, bojama i detaljima, a u njima ćemo nositi ono najnužnije poput ključeva, mini novčanika i ruža za usne, bilo da se nađemo u restoranu na večeri ili ultimativnom ljetnom koncertu. Naše favorite donosimo vam u nastavku!

Uterque

& Other Stories

H&M

Mango

Foto: Mango, H&M, Uterque, & Other Stories

0