Najljepši H&M top kojeg ćete poželjeti nositi svakog dana ovog ljeta

Ima nešto u točkicama što ih čini uvjerljivo najšarmantnijim printom u pravom malom moru uzoraka između kojih možemo birati.

Svake toplije sezone najavljujemo ih kao veliki trend za proljeće i ljeto, no činjenica je da ih obožavamo već godinama i da njihova popularnost nadmašuje čak i pitanje trenda koji ima svoj rok trajanja.

Točkicama vrve i proljetno-ljetne kolekcije ove godine, pa tako brojne sjajne komade s točkastim printom već sada možete pronaći na sezonskim popustima, a ne prestaju pristizati ni novi komadi koje je ukrasio ovaj ljupki uzorak.

H&M TOČKASTI TOPIĆ ZA LJETO 2021.

Primjera radi, H&M je u svoju ponudu uvrstio jedan neodoljivi točkasti topić za ljeto 2021., koji je odmah došao na trending listu. Već jedan pogled na njega jasno nam otkriva i zašto: veliki volani, otvorena leđa i šarmantan crni točkasti print čine model kojeg ćemo poželjeti nositi odsad pa sve do kraja ljeta.

Pronaći ga možete u prodaji na webshopu, i to na popustu koji danas traje, pa mu je cijena umjesto 29,99 eura trenutno 25,49 eura. Pronađite ga ovdje.

Foto: H&M

0