Ljupki ljetni top u 20 modela kojima ćemo zamijeniti omiljene košulje i bluze

@sabinasocol

S prvim ljetnim danima, jedva smo dočekali posegnuti za laganim materijalima koji stvaraju neodoljivo prozračne komade. Ljetna sezona u našu garderobu unijela je neke nove modne favorite koji će osvježiti naše omiljene modne klasike i one jednostavne basic odjevne komade kojima se svake sezone iznova vraćamo. Laganija i prozračnija odjeća u ovoj će sezoni podrazumijevati i mnogo ‘otvorenijih’ komada – jedan od njih bit će i ljupki ljetni top.

Zavodljivi, efektni i jednostavni za kombiniranje, ljetni top bit će favorit u svakom ljetnom ormaru.

Sezane

Kao savršena alternativa omiljenim košuljama i bluzama za one najtoplije dane, ljetni top s kratkim rukavima ili bez njih jednako će dobro izgledati u dnevnom i večernjom, ležernom i formalnom izdanju.

LJETNI TOP ZA SVAKU GARDEROBU, KOMBINACIJU I PRILIKU

U ljetnim kolekcijama modnih brendova, ljetni top istaknuo se u bezbroj različitih izdanja, ukrašenih najpoželjnijim trendovima, bojama i detaljima sezone. Od jednostavnih bijelih modela s izvezenim detaljima koji će zamijeniti bijelu košulju u svakodnevnim kombinacijama do cvjetnih modela koji će, baš poput omiljenih bluza, unijeti dozu romantike u svaki ljetni ormar.

Ljetni top odlično će izgledati u kombinaciji s trapericama, lanenim hlačama te midi i mini suknjama, a uz tek nekoliko modnih dodataka stvorit će jednostavan, ali efektan ljetni look za svaku priliku.

Dvadeset najboljih modela (od kojih neke možete uhvatiti na aktualnom sezonskom sniženju) donosimo u nastavku.

Sezane
Sezane
Sezane
Sezane
H&M
H&M
Rouje
Rouje
Rouje
Rouje
Rouje
Zara
Zara
Zara
Max Mara
Max Mara
Max Mara

Foto: Instagram, H&M, Max Mara, Rouje, Sezane, Twinset, Zara

0