Lijepe midi suknje u znaku kojih će proći nova sezona

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Sonia Lyson (@soniafrancex)

Brojni modni trendovi kojima smo sezonski bombardirani, zahvatili su čak i duljinu odjevnih komada koje najčešće nosimo, naročito kod haljina i suknji. Pritom je midi duljina postala najpoželjnija duljina spomenutih komada, pa bez midi haljina i suknji više ne može proći niti jedna modna kolekcija, kao niti jedan trend report.

Midi suknje dominirat će i u novoj, jesensko-zimskoj sezoni i pokazat će se još jednom kao najsvestraniji komadi za jesenske kombinacije. Model koji nabavite danas realno možete nositi sve do proljeća, pa čak i onda, jer jedino što ćete mijenjati je način kako kombinirate svoju midi suknju. Još u jesenskim danima, divno će se slagati sa svilenkastim topićima i bluzama, kožnim jaknama, balerinkama i salonkama, dok će u zimskim danima midi suknja dobiti nadopunu u vidu voluminoznog pletiva, kaputa i bundi i čizmice – gležnjača i visokih kožnih modela.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Jessie Bush (@wethepeoplestyle)

Lijepe midi suknje za jesen 2018.

Midi suknje koje ćete pronaći od dizajnerske do high street ponudu elegantne su i ženstvene i privlače pozornost svojim šik duhom. Tu je, naravno, mnogo plisiranih modela jer su upravo plisirane midi suknje već godinama najpoželjniji modeli, no popularnost grabe i kožni midi modeli (od umjetne ili prave kože), sofisticirani pencil krojevi, kao i midi suknje leopard printa. To su samo neki od aktualnih trendova koji su zahvatili ovaj nezaobilazan komad ženske garderobe, a kako izgledaju ostali, provjerite u nastavku.

Helmut Lang (Net-a-Porter)

Alice + Olivia (Net-a-Porter)

Alexander McQueen (Net-a-Porter)

Imperial Fashion

Imperial Fashion

Imperial Fashion

Imperial Fashion

Rejina Pyo (Net-a-Porter)

RŪH ( Net-a-Porter)

Massimo Dutti

Massimo Dutti

Massimo Dutti

Massimo Dutti

Massimo Dutti

Massimo Dutti

Massimo Dutti

Mango

Mango

Mango

Mango

Mango

Mango

Mango

Mango

0