Layering – najpopularniji način nošenja nakita ove sezone

Nakit koji su nosile naše bake i majke, nakit koji nose modne urednice i poznate influencerice, nakit koji iz sezone u sezonu silazi s modnog pijedestala da bi se na njega još brže vratio je upravo zlatni nakit, odnosno nakit zlatnog sjaja. Zlatni nakit je ponovno u fokusu i modni je imperativ ove jeseni.

Svoju garderobu sigurno ste već upotpunile jesenskim komadima, no posebnu pažnju plijene modni dodaci od kojih je nakit sigurno najuočljiviji dodatak svakog outfita. Zlatni sjaj zarobljen u jednostavnim i elegantnim oblicima podiže svaku odjevnu kombinaciju, a naročito se uklapa uz dolčevite, džempere i općenito boje koje dominiraju ove jeseni.

Nježna pletiva, neutralne nijanse i zlatni nakit snimani na lokacijama u Zagrebu u suradnji s @lolalolica donosi vam Prahir Fine Jewellery čijom kolekcijom dominiraju raskošne ogrlice, narukvice, prstenje i naušnice koje nošene same ili u još uvijek popularnom „layeringu“, predstavljaju ultimativni must have koji iz sezone u sezonu ne silazi s ljestvice top komada koji svaka žena mora imati kao dio svojeg accesorize-a. Bilo da ih nosite uz svoje svakodnevne kombinacije ili ste jedna od onih žena kojima nakit predstavlja zaštitni znak koji odolijeva prolaznosti vremena.

Izrađena od zlata i srebra kojemu je dodan zlatni finiš cijela kolekcija je jednostavnog i profinjenog dizajna pa uobičajeno pravilo „manje je više“ u nizanju ovog tipa nakita jednostavno ne vrijedi. Chain i snake ogrlice, veliko prstenje, nizovi naušnica i narukvica odlično se uklapaju u sve outfite te ga čine pravom poslasticom za sve ljubiteljice nakita.

Sve kombinacije su dobrodošle – narukvica na narukvicu, glomazno prstenje kao ukras svakom prstu ili nizovi naušnica na ušima, sve dok izgleda upečatljivo i drugačije.

Nakit je i jedan od najljepših poklona koje možete darovati dragoj osobi. Sa sobom uvijek nosi sentimentalnu vrijednost jer ga žene čuvaju i uvijek ponovno njime osvježavaju svoje kombinacije.

Posebne i zanosne dodatke svakom vrhunskom outfitu pogledajte u novim poslovnicama Prahir Fine Jewellery i njihovog novog brenda De’llure u Z centru i Arena Centru, a uskoro i u ZTC Rijeka i Split čija se otvorenja planiraju početkom 12 mjeseca i premjerno predstavljaju koncept store sinergiju svoja dva branda.

Model: @lolalolica
Fotografkinja: Željka Mikulčić

0