Stigli su kupaći kostimi za 2020. – donosimo prve modele i trendove

U modnom svijetu, mjesec siječanj označio je novi početak. Modni brendovi okrenuli su novu stranicu i predstavili prve modele i trendove koje ćemo obožavati i nositi u 2020. godini. Od novih it boja koje će u trenu osvježiti svaki ormar i look do klasika s modernim pomakom koji će se još jednom istaknuti u središtu naših garderoba i svakodnevnih kombinacija, prvi tjedni nove godine donijeli su baš sve što možemo poželjeti. Uz nekoliko posljednjih trendi namiga zimskoj sezoni poput toplih kardigana i gležnjača, prve kolekcije za 2020. godinu naglasak su stavile na nadolazeću sezonu proljeće/ljeto.

Nakon proljetnih kaputića, trendi haljina i vječnih traper modela, poznati modni brendovi predstavili su i svoje prve kolekcije kupaćih kostima.

Prvi kupaći kostimi za 2020.

Topli i sunčani dani čine se daleko, no poznati modnih brendovi već su predstavili svoje prve kolekcije kupaćih kostima i podsjetili nas da će ljeto stići prije no što mislimo. Od luksuznih brendova posvećenih kupaćim kostimima i odjeći za plažu do high street brendova, nove kolekcije otkrile su raskoš boja, modela i trendova među kojima ćemo ove godine, lakše no ikad, pronaći savršeni kupaći kostim.

Inspiraciju za divne kupaće kostime, modni brendovi pronašli su u retro modelima iz sedamdesetih i devedesetih. I dok kupaći kostimi inspirirani sedamdesetima donose raskoš cvjetnih uzoraka, boja i sjajni lukrex materijal, modeli inspirirani devedesetima vraćaju nas jednostavnosti jednodijelnih badića i bikini modela u crnoj boji ili u točkastom i prugastom uzorku.

Prve modele koji su tek najava raskošnih kolekcija koje će donijeti proljetni i ljetni dani pogledajte u nastavku.

Oysho

Oséree

Mango

Dodo Bar Or

Mara Hoffman

Les Girls Les Boys

Foto: Instagram, Anthropologie, Mango, Net-a-porter, Oysho

2