Kupaći kostimi koje nosimo kao trendi ljetni top

Ultimativno osvježenje za ljetne vrućine i ove ćemo godine pronaći u najbližem bazenu ili uz obalu mora. Uživanje uz bazen ili na moru u našoj će garderobi ostaviti mjesto rezervirano za kupaće kostime. Osim kao nezaobilazni dio ljetne garderobe, kupaći kostimi postali su i nezaobilazni dio ljetnih kolekcija popularnih brendova.

Ukrašeni novim trendovima, novi modeli kupaćih kostima ove su nas godine vratili jednostavnim siluetama koje laskaju svakoj figuri – od šarmantnih retro modela koji spajaju jednostavni top i gaćice visokog struka do elegantnih jednodijelnih kupaćih kostima.

Kupaći kostimi bit će glavne zvijezde pješčane modne piste u koju će se tijekom ljetnih dana pretvoriti svaka plaža. Osim kao nezaobilazan dio ležerne kombinacije za plažu, omiljeni model ovog ljeta možete nositi i na uličnoj modnoj pisti. U ulozi savršenog ljetnog bodija ili bralette topa, kupaći kostimi postat će dio jednostavnih i efektnih dnevnih ili večernjih ljetnih kombinacija.

Zara

Kupaći kostimi koje ćemo nositi na plaži i u gradu

Koje kupaće birati za svakodnevne ljetne kombinacije? Među najpopularnijim modelima pronaći se se jednostavni modeli, klasičnog kroja i elegantnih linija koji će poput najsvestranijeg ljetnog bodija jednako dobro pristajati traper šorcu, trendi mini suknju i elegantnoj suknji za večernje kombinacije midi dužine. Crna boja mnogima će biti prvi izbor, no efektan i još uvijek vrlo elegantni look možete pronaći i u retro modelima crvene i trendi modelima ukrašenih točkastim uzorkom.

Osim klasičnih jednodijelnih modela u ulozi ljetnog bodija, gornji dio dvodijelnih modela ovog će ljeta zamijeniti popularni bralette top – od prugastog uzorka koji će izvrsno izgledati ispod ljetnog odijela s kratkim hlačicama do zavodljivih modela koji će biti onaj poseban začin ispod prozirnih i prozračnih košulja.

Dvadeset kupaćih kostima koje u trenu možete transformirati u efektni ljetni top izdvojile smo u nastavku.

Magda Butrym
Zara
Lisa Marie Fernandez
H&M
H&M
H&M
H&M
Charo Ruiz
Ulla Johnson
Johanna Ortiz
Johanna Ortiz
Zimmermann
Bondi Born
Zimmermann
Hunza G
Zara
H&M
Magda Butrym
H&M

Foto: Instagram, H&M, Net-a-porter, Zara, Zimmermann

0